Tietoa meistä

Chauvin-Arnoux Suomessa

CA Mätsystem AB on ruotsalainen tytäryhtiö, jonka tarkoituksena on kehittää ja tukea Chauvin-Arnouxin pohjoismaisia markkinoita Suomessa, Ruotsissa, Norjassa sekä Tanskassa.
CA Mätsystem omaa pienyrityksen tuttavallisen työilmapiirin. Olemme osa, 10 tytäryhtiöstä koostuvaa, maailmanlaajuista konsernia. Sähkömittalaitteiden myynnin lisäksi suoritamme voima- sekä momenttimittalaitteiden kalibrointeja akkreditoidussa mittauslaboratoriossamme.

Yrityskulttuuri
CA Mätsystemin henkilöstö koostuu erittäin sitoutuneista työntekijöistä. Asiakkaamme odottavat meiltä osaavaa sekä omistautunutta palvelua, työntekijät odottavat vuorostaan vastaavaa käyttäytymistä yrityksen johdolta. Omistautuneisuus ei ole mikään itsestään selvyys, vaan kyse on jatkuvasta prosessista.

Pätevyys ei synny itsestään, vaan jokaisen työntekijän tulee itse kantaa vastuu kehittymisestään. Tämän tuloksena jokaisen kanssatyöntekijän on mahdollista kehittyä samassa tahdissa yhtiön kanssa.

Selkeys ja viihtyvyys
Yhteenvetona voidaan todeta, että kanssatyöntekijöitä esiin nostavaa lähestymistapaamme voidaan kuvata kahdella avainsanalla: Selkeys ja Viihtyvyys. Selkeys vähentää väärinkäsitysten syntyä, vaikuttaa positiivisesti työn laatuun, antaa voimia ja mahdollistaa sekä yksinkertaistaa monia asioita. Pyrimme samaan lopputulokseen. Viihtyvyydellä saadaan aikaan hyviä tuloksia ja varmistetaan hyvä työympäristö kehityksen, yhteistyön sekä omistautuneisuuden avulla. Työntekijälle annetaan mahdollisuus kehittyä omassa tehtävässään.

Käytännesäännöt

Yrityksemme liiketoiminnan harjoittaminen eettisesti, sosiaalisesti ja / tai ympäristön kannalta oikealla tavalla perustuu käytännesääntöjen sisältämiin toimintaohjeisiin. Säännöt perustuvat YK:n Global Compact -sopimuksessa esille otettuihin toimintaohjeisiin, joissa käsitellään ihmisoikeuksia, työoikeudellisia kysymyksiä, ympäristökysymyksiä sekä korruptionvastaisuutta.  

Me tuemme ja kunnioitamme kansainvälisiä ihmisoikeuksia. Emme ole osallisia ihmisoikeusloukkauksissa.

Tuemme yhdistymisvapautta paikallisen lainsäädännön mukaisesti ja kaikki työntekijämme ovat vapaita osallistumaan ammattiyhdistystoimintaan. Emme hyväksy minkäänlaista lapsityövoimaa. Kaikentyyppistä syrjintää tulee välttää rekrytointivaiheessa tai ammattia harjoittaessa. Fyysinen ja psyykkinen ahdistelu on meillä kiellettyä. 

Kannustamme ympäristökuormitusta vähentäviin ratkaisuihin. Työskentelemme ympäristöä koskevien asioiden parissa ennaltaehkäisevästä näkökulmasta katsottuna. 

Emme saa tarjota, maksaa tai vastaanottaa lahjoja tai lahjuksia. Kohtuullinen edustus on sallittua ottaen samalla huomioon osallistuneiden osapuolten mahdolliset rajoitukset.

 

 

 

Monoc 0217a_Indic_laiton controleur-universel_17voltmetre_boisMONOC

 

Lisätietoja löydät kansainvälisiltä kotisivuiltamme:  Chauvin-Arnoux.com

CA Mätsystem yritysesittely PowerPoint-muodossa.

Lisää Chauvin-Arnouxin historiasta (englanniksi)    

Chauvin-Arnoux julkaisu CONTACT (englanniksi)

Chauvin-Arnoux esite Test & Measurement instruments (englanniksi)

 

 

 

 

 

 

kraftledning

Ympäristö

WEEE-direktiivi astuivat voimaan 13. elokuuta 2005 ja RoHS-direktiivi 1. heinäkuuta 2006. WEEE-direktiiviin on tämän jälkeen tehty lisäys: 2002/96/EG. Lisätietoja löydät alla olevista PDF-tiedostoista.

Elektroniikkateollisuutta koskevat ympäristölait

CA RoHS kirje

CA WEEE kirje

CA REACH kirje

ISO-14001

RoHS-direktiivi

WEEE-direktiivi

 

Kvalitet

Laatu

CA Mätsystem AB on sertifioitu ISO 9001:n mukaisesti ja kalibrointilaboratoriomme on sertifioitu ISO/IEC 17025:n mukaisesti.

Sertifikaattimme ovat luettavissa alla olevien linkkien kautta:

ISO 9001 (ruotsiksi)

ISO/IEC 17025 (ruotsiksi)

 

CA:n liikkuva mittalaitenäyttele tulee taas!

Chauvin Arnoux -mittalaitenäyttely rullaa tänä vuonna alkusyksystä iloisissa tunnelmissa pitkin Länsirannikkoa.

Ajankohtaista

  • 2019-07-04 Ulkona suoritettavien mittausten sesonki on parhaimmillaan!

    Nyt on hyvä aika suorittaa mittausvarusteiden kunnon tarkistus: ehyet välineet takaavat parhaimman mittaustulokset sekä turvallisen työskentely-ympäristön. Meiltä löytyvät kaikki tarvittavat… [Lue lisää]

  • 2018-12-20 Ohjelmistot ajan tasalle!

    Milloin olet viimeksi päivittänyt mittalaitteesi firmwaren tai konfigurointiohjelman? Tarkista firmware-listalta version numero ja lataa tarvittaessa päivitetty versio CA:n sivuilta: Chauvin-Arnoux… [Lue lisää]

  • 2018-12-06 CA & SLO on tour 2019!

    CA Mätsystem järjestää vuosittain yhdessä SLO:n kanssa näyttelykiertueen. Rekassa esillä laaja valikoima Chauvin-Arnoux sekä Metrix -mittalaitteita. Vierailemme seuraavan kerran Suomessa kesäkaudella… [Lue lisää]

Takaisin ylös