Tietoa meistä

Chauvin-Arnoux Suomessa

CA Mätsystem AB on ruotsalainen tytäryhtiö, jonka tarkoituksena on kehittää ja tukea Chauvin-Arnoux’n pohjoismaisia markkinoita Suomessa, Ruotsissa, Norjassa sekä Tanskassa.
CA Mätsystem omaa pienyrityksen tuttavallisen työilmapiirin. Olemme osa, 10 tytäryhtiöstä koostuvaa, maailmanlaajuista konsernia.

Sähkömittalaitteiden myynnin lisäksi suoritamme voima- sekä momenttimittalaitteiden kalibrointeja akkreditoidussa mittauslaboratoriossamme.

Yrityskulttuuri
CA Mätsystemin henkilöstö koostuu erittäin sitoutuneista työntekijöistä. Asiakkaamme odottavat meiltä osaavaa sekä omistautunutta palvelua, työntekijät odottavat vuorostaan vastaavaa käyttäytymistä yrityksen johdolta.

Omistautuneisuus ei ole mikään itsestään selvyys, vaan kyse on jatkuvasta prosessista. Pätevyys ei synny itsestään, vaan jokaisen työntekijän tulee itse kantaa vastuu kehittymisestään. Tämän tuloksena jokaisen kanssatyöntekijän on mahdollista kehittyä samassa tahdissa yhtiön kanssa.

Selkeys ja viihtyvyys
Yhteenvetona voidaan todeta, että kanssatyöntekijöitä esiin nostavaa lähestymistapaamme voidaan kuvata kahdella avainsanalla: Selkeys ja Viihtyvyys. Selkeys vähentää väärinkäsitysten syntyä, vaikuttaa positiivisesti työn laatuun, antaa voimia ja mahdollistaa sekä yksinkertaistaa monia asioita. Pyrimme samaan lopputulokseen. Viihtyvyydellä saadaan aikaan hyviä tuloksia ja varmistetaan hyvä työympäristö kehityksen, yhteistyön sekä omistautuneisuuden avulla. Työntekijälle annetaan mahdollisuus kehittyä omassa tehtävässään.

Käytännesäännöt

Yrityksemme liiketoiminnan harjoittaminen eettisesti, sosiaalisesti ja / tai ympäristön kannalta oikealla tavalla perustuu käytännesääntöjen sisältämiin toimintaohjeisiin. Säännöt perustuvat YK:n Global Compact -sopimuksessa esille otettuihin toimintaohjeisiin, joissa käsitellään ihmisoikeuksia, työoikeudellisia kysymyksiä, ympäristökysymyksiä sekä korruptionvastaisuutta.  

Me tuemme ja kunnioitamme kansainvälisiä ihmisoikeuksia. Emme ole osallisia ihmisoikeusloukkauksissa.

Tuemme yhdistymisvapautta paikallisen lainsäädännön mukaisesti ja kaikki työntekijämme ovat vapaita osallistumaan ammattiyhdistystoimintaan. Emme hyväksy minkäänlaista lapsityövoimaa. Kaikentyyppistä syrjintää tulee välttää rekrytointivaiheessa tai ammattia harjoittaessa. Fyysinen ja psyykkinen ahdistelu on meillä kiellettyä. 

Kannustamme ympäristökuormitusta vähentäviin ratkaisuihin. Työskentelemme ympäristöä koskevien asioiden parissa ennaltaehkäisevästä näkökulmasta katsottuna. 

Emme saa tarjota, maksaa tai vastaanottaa lahjoja tai lahjuksia. Kohtuullinen edustus on sallittua ottaen samalla huomioon osallistuneiden osapuolten mahdolliset rajoitukset.

CA Mätsystem kunnioittaa ihmisoikeuksia omassa liiketoiminnassamme ja toimitusketjussa sekä tukee täysin US Securities and Exchange Commission (SEC) raportointia sekä kappaletta 1502  Dodd-Frank -asetuksessa.

 

 

 

Monoc 0217a_Indic_laiton controleur-universel_17voltmetre_boisMONOC

 

Lisätietoja löydät kansainvälisiltä kotisivuiltamme:  Chauvin-Arnoux.com

CA Mätsystem yritysesittely PowerPoint-muodossa.

Lisää Chauvin-Arnouxin historiasta (englanniksi)    

Chauvin-Arnoux esite Test & Measurement instruments (englanniksi)

Lisäksi: Ruotsinkieliset kotisivut

 

 

 

 

Ympäristö

WEEE-direktiivi astuivat voimaan 13. elokuuta 2005 ja RoHS-direktiivi 1. heinäkuuta 2006. WEEE-direktiiviin on tämän jälkeen tehty lisäys: 2002/96/EG. Lisätietoja löydät alla olevista PDF-tiedostoista.

Chauvin-Arnoux ISO 9001 & 14001

CHAUVIN ARNOUX Attestation REACH 9 juin 2021(eng)

CA WEEE kirje

REACH kirje

Elektroniikkateollisuutta koskevat ympäristölait

CA RoHS Kirje 1 ja 2

CA RoHS Kirje 3 (astuu voimaan 22. heinäkuuta 2021)(eng)

RoHS direktiivi 201/65/EU – Vaaralliset aineet sähkö- ja elektroniikkalaitteissa

ECO-design (eng)

Kvalitet

Laatu

CA Mätsystem AB on sertifioitu ISO 9001:n mukaisesti ja kalibrointilaboratoriomme on sertifioitu ISO/IEC 17025:n mukaisesti.

Sertifikaattimme ovat luettavissa alla olevien linkkien kautta:

ISO900:12015 (ruotsiksi)

ISO/IEC 17025:2018 (ruotsiksi)

 

CA on tour!

CA Mätsystem järjestää vuosittain yhdessä näyttelykiertueen.
Rekassa esillä laaja valikoima Chauvin-Arnoux sekä Metrix -mittalaitteita.

Ota yhteyttä, mikäli haluat että vierailemme juuri Teidän luonanne!

Ajankohtaista

Takaisin ylös