ETL sähköturvallisuustesterit

ETL Prüftechnik

ETL tarjoaa älykkäitä CE-testijärjestelmiä ja testilaitteita elektroteknisten tuotteiden sähköturvallisuuden tarkistamiseen.

Mihin ETL sähköturvallisuustestereitä käytetään?

Sähköturvallisuustestauksen tarkoituksena on taata, että valmistettu tuote on turvallinen käyttää.
Kaikki verkkojännitteellä tai yli 50 V:n paristoilla toimivat laitteet tulee testata, jotta näiden käyttöturvallisuus voidaan taata.
Sähköturvallisuustestereillä suoritettavia testejä ovat suojajohtimen testaus, eristysvastuksen mittaus, korkeajännitemittaus, vuotovirran mittaus, tehon ja ylilyöntien mittaus.
Laitetestaukset suoritetaan yleensä tuotannon lopussa. Sähköturvallisuustestereitä kutsutaan yleensä suurjännitetestereiksi, konetestereiksi, laitetestereiksi tai Hipot-testereiksi.

Testivarustus voi koostua automaattisista sähköturvallisuustestereistä, digitaalisista sähköturvallisuustestereistä ja analogisista sähköturvallisuustestereistä. Testerit täyttävät tämän päivän laadunvalvonnan kriteerit ja itse testaus onnistuu nopeasti. Saatujen mittaustulosten dokumentointi on myös vaatimusten mukainen.

Lue lisää ETL-tuotteista ja sähköturvallisuustestereistä ETL:n verkkosivuilta.

Ajankohtaista

 • Chauvin Arnoux Group – CA Mätsystem Sähkömessuilla Jyväskylässä 7-9.2.2024!
  2024-01-09

  CA osallistuu Jyväskylässä järjestettäville SähköValoTeleAv -messuille 7-9.2.2024. Tule tutustumaan Chauvin Arnoux sekä Metrix mittalaitteisiin messuosastollemme D 101!

 • Teknologia 23 -messut 7-9.11.2023
  2022-10-20

  Chauvin Arnoux Group osallistuu Helsingin messukeskuksessa järjestettäville Teknologia 23 -messuille 7-9.2023. Edustamme mm. korkealaatuisia Tekscan, Alluris, Fujifilm, ETL sekä Chauvin Arnoux -mittalaitteita, jotka soveltuvat paine-, veto- ja vääntövoiman sekä sähköteknisiin mittauksiin. Tarjoamme myös laadukkaita ja monipuolisia kalibrointipalveluja.

 • UUTTA: Fujifilm-mittauskalvot löytyvät nyt nettisivuiltamme!
  2021-07-01

  Ainutlaatuiset Fujifilm-paineenmittauskalvot löytyvät nyt suomenkielisiltä nettisivuiltamme. Valikoimaan kuuluu kertakäyttöiset PRESCALE-paineenmittauskalvot, THERMOSCALE-lämmönmittauskalvot sekä UVSCALE-ultraviolettivalon mittauskalvot Leikkaa halutun kokoinen pala rullasta tai valmiista arkeista ja aseta tämä tarkasteltavien pintojen väliin. Paineenjakauma/Lämmönjakauma/UV-valon jakauma näkyy kalvossa eri värisävyinä.           

 • UUTTA: Tekscan pintapaineen mittausjärjestelmät löytyvät nyt nettisivuiltamme!
  2021-02-17

  Ruotsalainen CA Mätsystem toimii korkealaatuisten, yhdysvaltalaisvalmisteisten Tekscan-järjestelmien sekä -antureiden edustajana myös Suomessa. Tekscan tarjoaa laajan valikoiman mittalaitteita erilaisiin mittaus- ja testausvaiheisiin teollisuudessa sekä lääketieteen eri sovelluksiiin. Tekscan-järjestelmiin pääset tutustumaan klikkaamalla Pintapaineen mittaus – Tekscan -alaosastoa. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa edustamistamme pintapaineen mittausjärjestelmistä: info@camatsystem.com