Laitteiden / Antureiden huolto

Huollamme ja korjaamme ensisijaisesti meidän edustamia laitteita, mutta tarvittaessa autamme myös muiden valmistajien laitteisiin liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä meihin, mikäli haluat lisätietoa tai kustannusarvion: info@chauvin-arnoux.fi

Takuukorjaus

Laite toimitetaan meille huolto-osastomme tarvistettavaksi. Mikäli laite on takuunalainen ja tämän hankintahinta on alle 400 euroa, vaihdamme laitteen suoraan uuteen.
Mikäli laitteen hinta ylittää 400 euroa, toimitamme laitteen korjattavaksi huoltoyksikköömme.

Laitteen korjaus takuuajan päätyttyä 

Laite toimitetaan meille huolto-osastomme tarvistettavaksi. Vahvistamme tämän jälkeen havaitsemamme viat ja annamme näiden perusteella kustannusarvion. 
Mikäli korjauskustannukset ylittävät 50 % uuden laitteen (tai vastaavan, mikäli kyseessä on valikoimasta poistunut laitemalli) hinnasta, tarjoamme uuden (tai vähän käytetyn, kalibroidun ja huolletun laitteen) alennettuun hintaan. 

Chauvin-Arnoux Groupin omistama tytäryhtiö Manumesure vastaa kaikista korjauksiin liittyvistä asioista. Tämä koskee kaikkia takuuajan aikana ja sen ulkopuolella suoritettavia huoltotoimenpiteitä. Manumeasure on erikoistunut Chauvin-Arnoux -tuotteisiin  ja valittavana on sekä valtuutettu että jäljitettävissä oleva kalibrointi.

Lue lisää Manumesuren toiminnasta täältä.