Alluris FMI250 Digitaalinen dynamometri

Alluris FMI250 Digitaalinen dynamometri

Alluris FMI250 digitaalinen dynamometri on kattava dynamometri sisäänrakennetulla punnituskennolla veto- ja puristusvoiman mittaamiseen. Kaikki kapasiteetit omaavat mittausalueen, joka alkaa nollasta ja joiden maksimikapasiteetti on 2…500 N.

FMI250-sarjan voimamittarit erinomaisella tarkkuudella 0,05 %, analogisella tulolla, Digimatic-käyttöliittymällä, RS232C-sarjaväylällä ja USB-liittimellä. Nämä mittarit täyttävät korkeimmatkin tarkkuus- ja toistettavuusvaatimukset.

Vakaa, kahdensuuntainen punnituskenno yhdistää korkean tarkkuuden erittäin korkealla ylikuormitussuojalla. Nämä laitteet voivat mitata sekä veto- että puristusvoimia. Saadut mittaustulokset (Newton tai painoyksiköt) esitetään isolla, käännettävällä näytöllä. 

Sisäänrakennettu dataloggeri tallentaa jopa 1000 yksittäistä mittausta tai 50 mittaussarjaa. Mahdollista asettaa ylä- ja alaraja-arvot, joiden ylityksestä laite ilmoittaa punaisella tai vihreällä valomerkillä sekä äänimerkillä. Raja-arvot näkyvät laitteen näytöllä. 

Nopea näyttöönotto mahdollistaa esimerkiksi murtoivoimien mittauksesta saatujen huippuarvojen käsittelyn ja toistettavuuden.   


  Saatat myös pitää...

  Nykyinen

  • Chauvin Arnoux Group – CA Mätsystem Sähkömessuilla Jyväskylässä 7-9.2.2024!
   2024-01-09

   CA osallistuu Jyväskylässä järjestettäville SähköValoTeleAv -messuille 7-9.2.2024. Tule tutustumaan Chauvin Arnoux sekä Metrix mittalaitteisiin messuosastollemme D 101!

  • Teknologia 23 -messut 7-9.11.2023
   2022-10-20

   Chauvin Arnoux Group osallistuu Helsingin messukeskuksessa järjestettäville Teknologia 23 -messuille 7-9.2023. Edustamme mm. korkealaatuisia Tekscan, Alluris, Fujifilm, ETL sekä Chauvin Arnoux -mittalaitteita, jotka soveltuvat paine-, veto- ja vääntövoiman sekä sähköteknisiin mittauksiin. Tarjoamme myös laadukkaita ja monipuolisia kalibrointipalveluja.

  • UUTTA: Fujifilm-mittauskalvot löytyvät nyt nettisivuiltamme!
   2021-07-01

   Ainutlaatuiset Fujifilm-paineenmittauskalvot löytyvät nyt suomenkielisiltä nettisivuiltamme. Valikoimaan kuuluu kertakäyttöiset PRESCALE-paineenmittauskalvot, THERMOSCALE-lämmönmittauskalvot sekä UVSCALE-ultraviolettivalon mittauskalvot Leikkaa halutun kokoinen pala rullasta tai valmiista arkeista ja aseta tämä tarkasteltavien pintojen väliin. Paineenjakauma/Lämmönjakauma/UV-valon jakauma näkyy kalvossa eri värisävyinä.           

  • UUTTA: Tekscan pintapaineen mittausjärjestelmät löytyvät nyt nettisivuiltamme!
   2021-02-17

   Ruotsalainen CA Mätsystem toimii korkealaatuisten, yhdysvaltalaisvalmisteisten Tekscan-järjestelmien sekä -antureiden edustajana myös Suomessa. Tekscan tarjoaa laajan valikoiman mittalaitteita erilaisiin mittaus- ja testausvaiheisiin teollisuudessa sekä lääketieteen eri sovelluksiiin. Tekscan-järjestelmiin pääset tutustumaan klikkaamalla Pintapaineen mittaus – Tekscan -alaosastoa. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa edustamistamme pintapaineen mittausjärjestelmistä: info@camatsystem.com