KERN MCC Tuolivaaka

KERN MCC tuolivaaka on ergonominen tuolivaaka/sairaalavaaka, joka on EC-tyyppihyväksytty, todentamisluokka III. Vaakasarja on myös hyväksytty ammattilaiskäyttöön lääketieteellisessä diagnostiikassa 93/42/EEC:n mukaisesti.

KERN MCC tuolivaaka on täydellinen mittausväline vanhainkodeissa, kuntoutuskeskuksissa sekä klinikoilla, joissa hoidetaan useampia potilaita. Vaaka soveltuu myös ylipainoisten henkilöiden punnitsemiseen: Vaa’an maksimikapasiteetti on 250 kg.

Liikuteltavissa: Tuolissa on neljä pyörää, joista takapyörät ovat ohjattavissa ja lukittavissa. Pyörien koko mahdollistaa tuolin liikuteltavuuden kynnysten, erilaisten reunojen sekä hissirakojen yli vaivattomasti.

Aikaa säästävä ja turvallinen: Tuoli on helposti siirrettävissä potilaan luokse, jolloin punnitus voidaan suorittaa potilaalle tutussa ympäristössä.

Mukava ja ergonomisesti muotoiltu istuinosa tarjoaa turvallisen tuen hauraille potilaille punnituksen aikana. Tuoli soveltuu erinomaisesti dementiapotilaille selkeän mustavalkoisen värityksensä ansiosta.

Taitettavissa olevat käsi- ja jalkatuet helpottavat potilaan asettamisessa tuolille esim. suoraan vuoteesta.

Hold-toiminto: Mittauskohteen liikkuessa punnitustilanteessa, lasketaan keskipainoon perustuva paino, joka ”jäädytetään” laitteen näytölle. Tämä mahdollistaa sen, että potilas saa tarvitsemansa huomion ja saadun mittaustuloksen luku onnistuu myöhemmin.

BMI-toiminto auttaa määrittämään onko potilas ali-, normaali- tai ylipainoinen.

Iso taustavalaistu LCD-näyttö. Numeroiden korkeus: 25 mm.

Virallinen vahvistus on EU:n sisällä pakollinen vaaoille, joita käytetään lääkinnällisenä laitteena. Mainitse tämä tilauksen yhteydessä. Tarvitsemme tietoa laitteen käyttöpaikasta.

 

Valmistaja


 1.400

Yhteyshenkilöt
Haluan lisätietoa
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
KERN MCC Tuolivaaka
Art.nr MCC 250K100M
Malli MCC 250K100M
Kapasiteetti 250 kg
Resoluutio 0,1 kg
Tuolin mitat 625×990×985 mm
Näyttöyksikön mitat 200×130×60 mm
Hinta (alv. 0) 1400 €

CA on tour!

CA Mätsystem järjestää vuosittain yhdessä näyttelykiertueen.
Rekassa esillä laaja valikoima Chauvin-Arnoux sekä Metrix -mittalaitteita.

Ota yhteyttä, mikäli haluat että vierailemme juuri Teidän luonanne!

Ajankohtaista

Takaisin ylös