Voimamittalaitteiden jäljitettävissä oleva kalibrointi menetelmän 3.1 mukaisesti

Voimamittalaitteiden jäljitettävissä oleva kalibrointi menetelmän 3.1 mukaisesti

Voima-antureiden kalibrointi menetelmän 3.1 mukaisesti
Tarjoamme myös yksinkertaisemman kalibrointimenetelmän: jäljitettävissä oleva kalibrointi. Kyseinen kalibrointimenetelmä soveltuu ensisijaisesti laitteille, joita käytetään alemman vaatimustason omaavissa kohteissa. Kalibrointimenetelmä sekä käytettävä viitelaitteisto ovat jäljitettävissä, mutta itse kalibrointi suoritetaan käyttämällä ainoastaan yhtä mittaussarjaa. Mikäli laitteen antamat mittausarvot poikkeavat tälle määritetyistä arvoista tai vaatimuustasosta, säädämme laitetta ja suoritamme uuden mittaussarjan.   

Jäljitettävissä oleva kalibrointi menetelmän 3.1 mukaisesti suoritetaan 50 kN tai 5 000 kg asti.  

 

Kalibroinnin online-varaus:

Kalibrointi: voima (nettilomake)

Kalibrointi: momentti (nettilomake)

 

Suoritamme myös akkreditoituja kalibrointeja

Olemme toimineet voimaa mittaavien laitteiden valtuutettuna kalibroitsijana vuodesta 2003 lähtien sekä  momenttimittalaitteiden kalibroitsijana vuodesta 2014.

Akkreditointi

Mitä on akkreditointi? Mikäli yritys on akkreditoitu, tarkoittaa tämä sitä, että kyseisen yrityksen laboratoriotilat on tarkistettu virallisen ulkopuolisen tahon toimesta. Tarkistuksen yhteydessä varmistetaan, että laboratoriossa toimitaan määriteltyjen standardien mukaisesti. CA Mätsystem täyttää ISO 17025 -standarin vaatimukset. ISO 17025 on tavallinen, laboratorioita koskeva standardi, jossa määritellään mm. tekninen pätevyys, laboratorio-olosuhteet sekä dokumentointi.
CA Mätsystemin akkreditoituun pätevyysalueeseen kuuluvat voima (Menetelmä 3.2) sekä momentti (Menetelmä 4.2).

Mittausalue Paras mittausepävarmuus
Menetelmä 3.2 0,5N – 50 000 N 0,02 %
Menetelmä 4.2 0,5 N.m 0,6 %
Menetelmä 4.2 ≥ 0,5 N.m – 1,5 N.m 0,2 %
Menetelmä 4.2 ≥ 1,5 N.m 0,16 %

 

Lisätietoa voimaan liittyvästä akkreditoidusta kalibroinnista löydät täältä

Lisätietoa momenttiin liittyvästä akkreditoidusta kalibroinnista löydät täältä

 

Laitteiden huolto
Huollamme ja korjaamme ensisijaisesti meidän edustamia laitteita, mutta tarvittaessa autamme myös muiden valmistajien laitteisiin liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä meihin, mikäli haluat lisätietoa tai kustannusarvion.

Huollon online-varaus:

Antureiden sekä laitteiden huolto (nettilomake)

 

Meihin voi tietenkin olla yhteydessä myös puhelimitse tai sähköpostitse.

Tobias Gustafsson (Kalibrointivastaava): tg@camatsystem.com (ruotsi, englanti)

Carina Friberg (Kalibrointiteknikko): cf@camatsystem.com (ruotsi, englanti)

Heidi Jukola: hj@chauvin-arnoux.fi (suomi, ruotsi, englanti)

 


  Nykyinen

  • Chauvin Arnoux Group – CA Mätsystem Sähkömessuilla Jyväskylässä 7-9.2.2024!
   2024-01-09

   CA osallistuu Jyväskylässä järjestettäville SähköValoTeleAv -messuille 7-9.2.2024. Tule tutustumaan Chauvin Arnoux sekä Metrix mittalaitteisiin messuosastollemme D 101!

  • Teknologia 23 -messut 7-9.11.2023
   2022-10-20

   Chauvin Arnoux Group osallistuu Helsingin messukeskuksessa järjestettäville Teknologia 23 -messuille 7-9.2023. Edustamme mm. korkealaatuisia Tekscan, Alluris, Fujifilm, ETL sekä Chauvin Arnoux -mittalaitteita, jotka soveltuvat paine-, veto- ja vääntövoiman sekä sähköteknisiin mittauksiin. Tarjoamme myös laadukkaita ja monipuolisia kalibrointipalveluja.

  • UUTTA: Fujifilm-mittauskalvot löytyvät nyt nettisivuiltamme!
   2021-07-01

   Ainutlaatuiset Fujifilm-paineenmittauskalvot löytyvät nyt suomenkielisiltä nettisivuiltamme. Valikoimaan kuuluu kertakäyttöiset PRESCALE-paineenmittauskalvot, THERMOSCALE-lämmönmittauskalvot sekä UVSCALE-ultraviolettivalon mittauskalvot Leikkaa halutun kokoinen pala rullasta tai valmiista arkeista ja aseta tämä tarkasteltavien pintojen väliin. Paineenjakauma/Lämmönjakauma/UV-valon jakauma näkyy kalvossa eri värisävyinä.           

  • UUTTA: Tekscan pintapaineen mittausjärjestelmät löytyvät nyt nettisivuiltamme!
   2021-02-17

   Ruotsalainen CA Mätsystem toimii korkealaatuisten, yhdysvaltalaisvalmisteisten Tekscan-järjestelmien sekä -antureiden edustajana myös Suomessa. Tekscan tarjoaa laajan valikoiman mittalaitteita erilaisiin mittaus- ja testausvaiheisiin teollisuudessa sekä lääketieteen eri sovelluksiiin. Tekscan-järjestelmiin pääset tutustumaan klikkaamalla Pintapaineen mittaus – Tekscan -alaosastoa. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa edustamistamme pintapaineen mittausjärjestelmistä: info@camatsystem.com