Tehon ja energian mittaus

1- ja 3-vaihe Energia-analysaattorit

 • PEL102 Teho- ja Energiatallennin

  AC+DC TRMS teho- ja energiatallennin Bluetooth, USB sekä Ethernet -kommunikointimahdollisuuksilla.  

 • PEL51 ja PEL52 teho- ja energiatallentimet

  Helppokäyttöiset ja kompaktin kokoiset tehologgerit monipuolisilla teho- ja energianmittaustoiminnoilla sekä cos phi ja yliaaltojen mittaus. Kaikki mittaukset tallentuvat SD-kortille. WiFi-kommunikointi sekä VNC-tila, jonka ansiosta PEL-yksikön ohjaus onnistuu puhelimen tai tablettitietokoneen avulla. Käytössä suomenkielinen PEL Transfer -konfigurointiohjelma.        

 • PEL104 Teho- ja Energiatallennin

  PEL104 on ihanteellinen laite energian analysointiin ja optimointiin. Liikuteltavissa oleva teho- ja energialoggeri Wi-Fi, SIM- ja SD-korttipaikoilla, Bluetooth-, USB- sekä Ethernet-kommunikointivaihtoehdoilla varustettuna. Jopa 4 jännite- ja 3 virtatuloa AC+DC TRMS. Käytössä sähkömoottoreille suoritettava mittaustoiminto sekä 8 analogisen tulon käyttömahdollisuus.    

 • PEL103 Teho- ja Energiatallennin

  AC+DC TRMS teho- ja energiatallennin Bluetooth, USB sekä Ethernet -kommunikointimahdollisuuksilla.  

 • PEL106 Teho- ja energiatallennin IP67 WIFI-yhteydellä

  IP67 AC+DC TRMS Teho- ja energiatallennin Bluetooth, USB, Ethernet, WIFI sekä SIM-korttipaikka kommunikointimahdollisuuksilla.

 • CA8345 A-luokan 3-vaihe energia-analysaattori

  A-luokan 61000-4-30 ed 3 energia-analysaattori sisäänrakennetulla GPS-toiminnolla kokonaisvaltaiseen sähköverkon analysointiin. AC+DC TRMS-mittaus käynnistysvirran ja transienttien mittaukseen sekä energian analysointiin 5:llä jännite- ja 4:llä virtatulolla. Käytettävissä suomenkieliset valikot ja VNC-toiminto kauko-ohjaukseen netin kautta. Joustava muistin hallinta.

 • CA8331 & CA8333 3-vaihe energia-analysaattorit

  AC+DC TRMS energia-analysaattorit 4:llä jännite- ja 3:lla virtatulolla. Käytettävissä suomenkieliset valikot, USB-liitäntä sekä SD-kortti kommunikointia varten.

 • CA8336 3-vaihe energia-analysaattori

  Täydellinen sähköverkkoanalysaattori transienttien sekä energian analysointiin 5:llä jännite- ja 4:llä virtatulolla. Käytettävissä suomenkieliset valikot, USB-liitäntä sekä SD-kortti kommunikointia varten.  

 • CA8436 energia-analysaattori IP67

  Täydellinen energia-analysaattori transienttien ja sähkönlaadun analysointiin. 5 jännite- ja 4 virtatuloa sekä suomenkieliset valikot. USB ja SD-kortti kommunikointimahdollisuudet.

 • CA8220 1-vaihe energia-analysaattori

  Mittalaite 1-vaihe tai tasapainoitetun 3-vaiheen energia- ja tehoarvojen tallennukseen.

1-vaihe Energia-analysaattorit

Monitoimipihdit

CA on tour!

CA Mätsystem järjestää vuosittain yhdessä näyttelykiertueen.
Rekassa esillä laaja valikoima Chauvin-Arnoux sekä Metrix -mittalaitteita.

Ota yhteyttä, mikäli haluat että vierailemme juuri Teidän luonanne!

Ajankohtaista

Takaisin ylös