Alluris testijalusta TTT-921 0…10 N.m momenttitaltoille

Alluris testijalusta TTT-921 0…10 N.m momenttitaltoille mahdollistaa sen, että TTT-300-sarjan Momenttityökalutesteriä voidaan käyttää laukaisumekanismin tai näytön omaavien manuaalisten momenttityökalujen hyväksymiseen sekä kalibrointiin ISO 6798 luokituksen mukaisesti. Kalibrointi ja mahdollinen säätö tämän testijalustan avulla tapahtuu ISO 6798:n vaatimusten mukaisesti.

Ruuvimeisseleiden säätö suoritetaan 3-leukaistukan kahvan kautta. Istukka on kiinnitetty nopeasti vapautuvaan kiinnittimeen ja tätä voidaan siirtää Y-suunnassa työkalun pituuden mukaisesti. Ruuvimeisseli liikkuu täydellisesti momenttityökalutesterin mittausalueen mukaisesti ohjauspyörää kääntämällä ja liikevoimaa voidaaan kasvattaa sujuvasti ja tasaisesti ISO 6789:n mukaisesti, kunnes kalibrointikohteen asetettu momentti saavutetaan. Kääntölaite voidaan estää testattessa sähköisiä ruuvimeisseleitä. 

Horisontaalinen testijalusta muodostaa yhdessä TTT-300-sarjan Momenttityökalutesterin kanssa kattavan järjestelmän momenttiavainten ja ruuvimeisseleiden testaamiseen. 

 

Valmistaja


Haluan lisätietoa
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Alluris testijalusta TTT-921 0…10 N.m momenttitaltoille
Art.nr TTT-921C1
Malli TTT-921C1
Mittausalue 10 Nm

CA on tour!

CA Mätsystem järjestää vuosittain yhdessä näyttelykiertueen.
Rekassa esillä laaja valikoima Chauvin-Arnoux sekä Metrix -mittalaitteita.

Ota yhteyttä, mikäli haluat että vierailemme juuri Teidän luonanne!

Ajankohtaista

Takaisin ylös