Alluris testijalusta TTT-922 0…50 N.m momenttiavaimille ja meisseleille

Alluris testijalusta TTT-922 0…50 N.m momenttiavaimille ja meisseleille mahdollistaa sen, että TTT-300-sarjan Momenttityökalutesteriä voidaan käyttää laukaisumekanismin tai näytön omaavien manuaalisten momenttityökalujen hyväksymiseen sekä kalibrointiin ISO 6798 luokituksen mukaisesti. Kalibrointi ja mahdollinen säätö tämän testijalustan avulla tapahtuu ISO 6798:n vaatimusten mukaisesti.

Kätevä kiinnitysjärjestelmä mahdollistaa säädöt X-,Y- ja Z-suunnissa suhteessa momenttiavaimeen; pystysuorassa (X-akseli) momenttiavaimen kahvan säätöä varten, vaakasuorassa (Y-akseli ja Z-akseli) kiinnityksen täydellistä keskittämistä varten. Jakoavain liikkuu täydellisesti mittauslaitteeseen keskitettynä 0,5 °/kierros ja momentti kasvaa sujuvasti ja tasaisesti ISO 6789:n mukaisesti, kunnes kalibrointikohteen asetettu momentti saavutetaan.

Ruuvimeisseleiden säätö suoritetaan 3-leukaistukan kahvan kautta. Istukka on kiinnitetty nopeasti vapautuvaan kiinnittimeen ja tätä voidaan siirtää Y-suunnassa työkalun pituuden mukaisesti. Ruuvimeisseli liikkuu täydellisesti momenttityökalutesterin mittausalueen mukaisesti ohjauspyörää kääntämällä ja liikevoimaa voidaaan kasvattaa sujuvasti ja tasaisesti ISO 6789:n mukaisesti, kunnes kalibrointikohteen asetettu momentti saavutetaan. Kääntölaite voidaan estää testattessa sähköisiä ruuvimeisseleitä.

 

Valmistaja


Haluan lisätietoa
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Alluris testijalusta TTT-922 0…50 N.m momenttiavaimille ja meisseleille
Art.nr TTT-922C5
Malli TTT-922C5
Mittausalue 50 Nm

CA on tour!

CA Mätsystem järjestää vuosittain yhdessä näyttelykiertueen.
Rekassa esillä laaja valikoima Chauvin-Arnoux sekä Metrix -mittalaitteita.

Ota yhteyttä, mikäli haluat että vierailemme juuri Teidän luonanne!

Ajankohtaista

Takaisin ylös