Biometrics DataLITE langaton järjestelmä

Biometrics DataLITE langaton järjestelmä

Biometrics DataLITE langaton järjestelmä mahdollistaa täydellisen liikkumavapauden:

 

 

DataLITE Electrogoniometers: Langattomat goniometrit omaavat saman tekniikan kuin dynaamisen kulmaliikemittauksen maailmanstandardin omaavat Biometrics goniometrit.
datalite_goniometer

 

DataLITE langaton EMG-anturi: signaalit kerätään ja lähetetään Biometrics-ohjelmaan tarkastelua ja analysointia varten. EMG-data voidaan synkronoida reaaliajassa muiden DataLITE-antureiden kanssa osana täydellistä DataLITE-järjestelmää.
datalite-emg

 

Universaali DataLITE-adapteri seuraaville yksiköille: Dynamometri MyoMeter, Pinchmeter, ForcePlates ja punnituskennot. Data voidaan synkronoida reaaliajassa muiden DataLITE-antureiden kanssa osana täydellistä DataLITE-järjestelmää.

 

DataLITE langaton USB-yksikkö. Yhteensopiva Windows 7, 8 tai 10:n kanssa, pystyy kommunikoimaan jopa 24:n kanavan kanssa. DataLITE: käyttää Wi-Fiä.

USB-yksikköä voidaan esimerkiksi käyttää yhdessä tablettitietokoneen kanssa. Tämä mahdollistaa sen, että käyttäjä voi näyttää ja analysoida dataa reaaliajassa samaan aikaan kun koehenkilö omaa täydellisen liikkumavapauden laboratorio- ja kenttätutkimusten aikana.

datalite-dongle

 

DataLITE analysointiohjelma on kattava paketti EMG-, Goniometri- sekä muiden antureiden analysointiin:

 

 

 

 

Ruotsalainen CA Mätsystem toimii korkealaatuisten Biometrics antureiden, järjestelmien ja ohjelmistojen edustajana myös Suomessa.

Ole hyvä, ja ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoa.

Biometrics tuotevastaava:

Tobias Widman
+46 8 50 52 68 02
tw@camatsystem.com

(ruotsi, englanti)

 

Yhteyshenkilöt


  Nykyinen

  • Chauvin Arnoux Group – CA Mätsystem Sähkömessuilla Jyväskylässä 7-9.2.2024!
   2024-01-09

   CA osallistuu Jyväskylässä järjestettäville SähköValoTeleAv -messuille 7-9.2.2024. Tule tutustumaan Chauvin Arnoux sekä Metrix mittalaitteisiin messuosastollemme D 101!

  • Teknologia 23 -messut 7-9.11.2023
   2022-10-20

   Chauvin Arnoux Group osallistuu Helsingin messukeskuksessa järjestettäville Teknologia 23 -messuille 7-9.2023. Edustamme mm. korkealaatuisia Tekscan, Alluris, Fujifilm, ETL sekä Chauvin Arnoux -mittalaitteita, jotka soveltuvat paine-, veto- ja vääntövoiman sekä sähköteknisiin mittauksiin. Tarjoamme myös laadukkaita ja monipuolisia kalibrointipalveluja.

  • UUTTA: Fujifilm-mittauskalvot löytyvät nyt nettisivuiltamme!
   2021-07-01

   Ainutlaatuiset Fujifilm-paineenmittauskalvot löytyvät nyt suomenkielisiltä nettisivuiltamme. Valikoimaan kuuluu kertakäyttöiset PRESCALE-paineenmittauskalvot, THERMOSCALE-lämmönmittauskalvot sekä UVSCALE-ultraviolettivalon mittauskalvot Leikkaa halutun kokoinen pala rullasta tai valmiista arkeista ja aseta tämä tarkasteltavien pintojen väliin. Paineenjakauma/Lämmönjakauma/UV-valon jakauma näkyy kalvossa eri värisävyinä.           

  • UUTTA: Tekscan pintapaineen mittausjärjestelmät löytyvät nyt nettisivuiltamme!
   2021-02-17

   Ruotsalainen CA Mätsystem toimii korkealaatuisten, yhdysvaltalaisvalmisteisten Tekscan-järjestelmien sekä -antureiden edustajana myös Suomessa. Tekscan tarjoaa laajan valikoiman mittalaitteita erilaisiin mittaus- ja testausvaiheisiin teollisuudessa sekä lääketieteen eri sovelluksiiin. Tekscan-järjestelmiin pääset tutustumaan klikkaamalla Pintapaineen mittaus – Tekscan -alaosastoa. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa edustamistamme pintapaineen mittausjärjestelmistä: info@camatsystem.com