CA1550 Mikroanemometri

CA1550 Mikroanemometri

CA1550 mikroanemometri on paine-ero anemometri suurella, taustavalaistulla näytöllä. Anemometri mittaa paine-eroa, ilmavirtausta sekä tilavuusvirtausta. Mukana Hold/Min/Max/AVG ja loggaustoiminto. CA1550 mikroanemometri omaa atmosfäärisen tai lämpötilakompensointitoiminnon paremman mittausepävarmuuden saavuttamiseksi. Käytössä myös MAP-toiminto mittauksen tai mittausten paikan määrittämiseksi. 

Pitot-putken avulla voidaan mitata ilmannopeutta, ilmavirtausta sekä ilman määrää esimerkiksi ilmastointikanavissa. Pitot-putkea voidaan käyttää lämpölangan sijaan kohteissa, joissa ilmavirtaus on korkeampi ja ilma on lämmitetty tai se on saastunut. 

Loggaustoiminto mahdollistaa jopa 1 miljoonaa mittausta. Mukana PC-ohjelma sekä Android-sovellus.

CA1550 omaa magneettisen takakannen kiinnityksen helpottamiseksi.

Saatavilla myös lämpötila-anemometri CA1227.

Lataa Data Logger Transfer -PC-ohjelma tästä. Päivitetty 24.10.2022.

 


  Saatat myös pitää...

  Nykyinen

  • Chauvin Arnoux Group – CA Mätsystem Sähkömessuilla Jyväskylässä 7-9.2.2024!
   2024-01-09

   CA osallistuu Jyväskylässä järjestettäville SähköValoTeleAv -messuille 7-9.2.2024. Tule tutustumaan Chauvin Arnoux sekä Metrix mittalaitteisiin messuosastollemme D 101!

  • Teknologia 23 -messut 7-9.11.2023
   2022-10-20

   Chauvin Arnoux Group osallistuu Helsingin messukeskuksessa järjestettäville Teknologia 23 -messuille 7-9.2023. Edustamme mm. korkealaatuisia Tekscan, Alluris, Fujifilm, ETL sekä Chauvin Arnoux -mittalaitteita, jotka soveltuvat paine-, veto- ja vääntövoiman sekä sähköteknisiin mittauksiin. Tarjoamme myös laadukkaita ja monipuolisia kalibrointipalveluja.

  • UUTTA: Fujifilm-mittauskalvot löytyvät nyt nettisivuiltamme!
   2021-07-01

   Ainutlaatuiset Fujifilm-paineenmittauskalvot löytyvät nyt suomenkielisiltä nettisivuiltamme. Valikoimaan kuuluu kertakäyttöiset PRESCALE-paineenmittauskalvot, THERMOSCALE-lämmönmittauskalvot sekä UVSCALE-ultraviolettivalon mittauskalvot Leikkaa halutun kokoinen pala rullasta tai valmiista arkeista ja aseta tämä tarkasteltavien pintojen väliin. Paineenjakauma/Lämmönjakauma/UV-valon jakauma näkyy kalvossa eri värisävyinä.           

  • UUTTA: Tekscan pintapaineen mittausjärjestelmät löytyvät nyt nettisivuiltamme!
   2021-02-17

   Ruotsalainen CA Mätsystem toimii korkealaatuisten, yhdysvaltalaisvalmisteisten Tekscan-järjestelmien sekä -antureiden edustajana myös Suomessa. Tekscan tarjoaa laajan valikoiman mittalaitteita erilaisiin mittaus- ja testausvaiheisiin teollisuudessa sekä lääketieteen eri sovelluksiiin. Tekscan-järjestelmiin pääset tutustumaan klikkaamalla Pintapaineen mittaus – Tekscan -alaosastoa. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa edustamistamme pintapaineen mittausjärjestelmistä: info@camatsystem.com