KERN VHB Lavavaaka (haarukkavaunuvaaka)

KERN VHB Lavavaaka (haarukkavaunuvaaka)

KERN VHB lavavaaka on haarukkavaunuvaaka, joka omaa “PRE-TARE”-toiminnon, mikä mahdollistaa tunnetun painon lisäämisen manuaalisesti, esim. kuormalava tai kori. Tämä paino on mahdollista tallentaa.

Vaa’an haarukat ja näyttö ovat IP67-luokiteltuja, minkä ansiosta vaaka kestää hyvin kosteutta ja pölyä. Vaakaa voidaan tilapäisesti käyttää märissä ympäristöissä.

Kaksoispyörät helpottavat kynnysten sekä muiden esteiden ylityksissä.

Kääntöalue: 206°. Soveltuu käytettäväksi ahtaissa kohteissa, kuten kuorma-autoissa.

Vaihda Netto-/Bruttopaino yhdellä napinpainalluksella.

Vaaka sisältää summaustoiminnon.

 

Yhteyshenkilöt


  KERN VHB Lavavaaka (haarukkavaunuvaaka)
  Tuotekoodi
  Malli VHB 2T1
  Kapasiteetti 2000 kg
  Resoluutio 1 kg
  Näyttö Kyllä
  Hinta (alv. 0) 1930 €

  1 930.00 

  Saatat myös pitää...

  Nykyinen

  • Chauvin Arnoux Group – CA Mätsystem Sähkömessuilla Jyväskylässä 7-9.2.2024!
   2024-01-09

   CA osallistuu Jyväskylässä järjestettäville SähköValoTeleAv -messuille 7-9.2.2024. Tule tutustumaan Chauvin Arnoux sekä Metrix mittalaitteisiin messuosastollemme D 101!

  • Teknologia 23 -messut 7-9.11.2023
   2022-10-20

   Chauvin Arnoux Group osallistuu Helsingin messukeskuksessa järjestettäville Teknologia 23 -messuille 7-9.2023. Edustamme mm. korkealaatuisia Tekscan, Alluris, Fujifilm, ETL sekä Chauvin Arnoux -mittalaitteita, jotka soveltuvat paine-, veto- ja vääntövoiman sekä sähköteknisiin mittauksiin. Tarjoamme myös laadukkaita ja monipuolisia kalibrointipalveluja.

  • UUTTA: Fujifilm-mittauskalvot löytyvät nyt nettisivuiltamme!
   2021-07-01

   Ainutlaatuiset Fujifilm-paineenmittauskalvot löytyvät nyt suomenkielisiltä nettisivuiltamme. Valikoimaan kuuluu kertakäyttöiset PRESCALE-paineenmittauskalvot, THERMOSCALE-lämmönmittauskalvot sekä UVSCALE-ultraviolettivalon mittauskalvot Leikkaa halutun kokoinen pala rullasta tai valmiista arkeista ja aseta tämä tarkasteltavien pintojen väliin. Paineenjakauma/Lämmönjakauma/UV-valon jakauma näkyy kalvossa eri värisävyinä.           

  • UUTTA: Tekscan pintapaineen mittausjärjestelmät löytyvät nyt nettisivuiltamme!
   2021-02-17

   Ruotsalainen CA Mätsystem toimii korkealaatuisten, yhdysvaltalaisvalmisteisten Tekscan-järjestelmien sekä -antureiden edustajana myös Suomessa. Tekscan tarjoaa laajan valikoiman mittalaitteita erilaisiin mittaus- ja testausvaiheisiin teollisuudessa sekä lääketieteen eri sovelluksiiin. Tekscan-järjestelmiin pääset tutustumaan klikkaamalla Pintapaineen mittaus – Tekscan -alaosastoa. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa edustamistamme pintapaineen mittausjärjestelmistä: info@camatsystem.com