Tekscan Flexiforce A502 anturi

Tekscan Flexiforce A502 anturi

Tekscan Flexiforce A502-anturi ovat neliönmuotoinen anturi 2-napaisella urosliittimellä. Anturit omaavat 0-222 N (0-50 lb) voima-alueen, Tekscan electronicsin määrittämänä. Malli on lineaarinen paljon alhaisemmalla alueella 0-22N (0-5 lb) ja kykenee mittaamaan jopa 44 482 N:n kuormituksia säätämällä elektroniikkaa (lue lisää alta löytyvästä tiedostosta ”Electrical integration”).

Kyseisen voima-anturin dynaaminen alue on muokattavissa muuttamalla käyttöjännitettä ja säätämällä palautusvastuksen vastusta:

Korkeiden voimien mittaamiseksi, käytä matalaa käyttöjännitettä (-0,5 V, -0,25 V, jne.) ja vähennä palautusvastuksen vastusta (1 kΩ min.). Matalien voimien mittaamiseksi, käytä korkeaa käyttöjännitettä ja lisää palautusvastuksen vastusta.

Nämä ohuet anturit soveltuvat käytettäväksi mm. ajoneuvo-, ilmailu- ja lääke- ja elintarviketeollisuudessa sekä painolaitoksissa.

 

 

Flexiforce™ ovat Tekscanin valmistamia, ohuita (ainoastaan 0,1 mm) ja edistyneitä antureita voiman sekä paineen tunnistamiseen. Nämä anturit ovat täsmällisiä, helppokäyttöisiä sekä kustannustehokkaita. Saatavilla usealla eri mittausalueilla.

Tekscan yksipisteantureita käytetään useissa eri sovelluksissa, kuten:

  • Voimassa tai lisätyn kuorman myötä tapahtuvan suhteellisen muutoksen havaitsemiseen ja mittaamiseen
  • Muutoksen havaitsemiseen sekä muutoksen koon mittamiseen
  • Voimannousun tunnistamiseen ja sopivan toimenpiteen laukaisuun
  • Kontaktin ja/tai kosketuksen havaitsemiseen

Flexiforce -anturit ovat monipuolisia ja helppokäyttöisiä: ovat yhteensopivia olemassa olevan laitteiston kanssa. Vaihtoehtoisesti voidaan hankkia täydellinen ELF-järjestelmä: tiedonkeruusta vastaava elektroniikka sekä mukaan kuuluva ohjelmisto. Hi-temp -antureita on saatavilla jopa 216 °C asti.

 

Ruotsalainen CA Mätsystem toimii korkealaatuisten, yhdysvaltalaisvalmisteisten Tekscan -järjestelmien sekä -antureiden edustajana myös Suomessa.

Ole hyvä ja ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoa.

Tekscan tuotevastaava:

Tobias Widman
+46 8 50 52 68 02
tw@camatsystem.com

(ruotsi, englanti)

 

Valmistaja


Haluan lisätietoa
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

CA on tour!

CA Mätsystem järjestää vuosittain yhdessä näyttelykiertueen.
Rekassa esillä laaja valikoima Chauvin-Arnoux sekä Metrix -mittalaitteita.

Ota yhteyttä, mikäli haluat että vierailemme juuri Teidän luonanne!

Ajankohtaista

Takaisin ylös