Tekscan High Speed I-Scan paineen mittaus

High Speed I-Scan on Tekscanin I-Scan -järjestelmään perustuva mittausjärjestelmä korkeammalla näytteenottonopeudella (jopa 10 kHz).  Kuten I-Scan, High Speed I-Scan on erittäin käyttäjäystävällinen mittausjärjestelmä. Järjestelmä  kerää ja tallentaa tietoa suoraan tietokoneelle liittyen staattisen ja dynaamisen paineen analysointiin.

Hi Speed I-Scan käyttää Tekscanin patentoimia, ahtaisiin tiloihin soveltuvia, 0,1 mm:n paksuisia antureita. Ohuiden antureiden käytön ansiosta saadaan tulokseksi erittäin todenmukainen kuva paineen jakaumasta.  

I-Scan on edistynyt mutta kuitenkin erittäin helppokäyttöinen järjestelmä voimaa ja painetta koskevien mittaustietojen tarkasteluun reaaliajassa.  Tiedot on mahdollista myös tallentaa, analysoida kuvaajamuodossa tai siirtää  ASCII-ohjelmaan.

 


Lisätietoa teollisuuteen soveltuvista antureista löydät alla olevasta luettelosta
Antureiden käyttämiseen tarvitaan pintapaineen mittaukseen soveltuvaa Tekscan -järjestelmää. Tekscan -järjestelmä koostuu erikoiselektroniikasta, antureista sekä PC-ohjelmistosta. Käytössä tulee myös olla anturin kanssa yhteensopiva ohjelmistolisenssi.

 

Ruotsalainen CA Mätsystem toimii korkealaatuisten, yhdysvaltalaisvalmisteisten Tekscan -järjestelmien sekä -antureiden edustajana myös Suomessa.

Ole hyvä ja ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoa.

Tekscan tuotevastaava :

Tobias Gustafsson
+46 8 50 52 68 02
tg@camatsystem.com

(ruotsi, englanti)

 

Valmistaja


Haluan lisätietoa
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tekscan High Speed I-Scan paineen mittaus
Art.nr
Järjestelmän tyyppi Paineen mittausjärjestelmä (tuotekehitys ja testaus) / Paineen mittausjärjestelmä (ihmiset ja eläimet)

CA on tour!

CA Mätsystem järjestää vuosittain yhdessä näyttelykiertueen.
Rekassa esillä laaja valikoima Chauvin-Arnoux sekä Metrix -mittalaitteita.

Ota yhteyttä, mikäli haluat että vierailemme juuri Teidän luonanne!

Ajankohtaista

Takaisin ylös