Tekscan I-Scan paineenmittausjärjestelmä

Tekscan I-Scan paineenmittausjärjestelmä on käyttäjäystävällinen voiman- sekä paineenmittausjärjestelmä. Järjestelmä kerää ja tallentaa tietoa suoraan tietokoneelle liittyen staattisen ja dynaamisen paineen analysointiin. 

Järjestelmää käytetään useissa eri sovelluksissa, kuten jarruille, valsseille sekä erilaisille pakkauksille suoritettavissa mittauksissa. Järjestelmän teknologia on ollut avainasemassa useiden eri yhtiöiden tutkimus- ja kehitystyössä, erilaisissa testauksissa ja mittauksissa sekä laadun varmistuksessa. 

Tekscan I-Scan-järjestelmien ydin perustuu ohuisiin Tekscan-antureihin. Ohuiden antureiden käytön ansiosta saadaan tulokseksi erittäin todenmukainen kuva paineen jakaumasta ja soveltuvat näin ollen useisiin käyttökohteisiin. Saatavilla eri kokoisia ja eri painealueisiin soveltuvia antureita; monet anturit ovat erikoisvalmisteisia. Käytettävyys yhdessä korkean resoluution kanssa (jopa 248 anturia / cm2) tekevät Tekscan -tuotteista johtavia vaativissa teollisuussovelluksissa.

Tekscan I-Scan paineenmittausjärjestelmä on edistynyt mutta kuitenkin erittäin helppokäyttöinen järjestelmä voimaa ja painetta koskevien mittaustietojen tarkasteluun reaaliajassa. Tiedot on mahdollista myös tallentaa, analysoida kuvaajamuodossa tai siirtää ASCII-ohjelmaan.

Tekscan on ainutlaatuisten paineenmittausjärjestelmien (sekä staattisten että dynaamisten prosessien) yhdysvaltalainen valmistaja. Valikoima on jaettu kolmeen osa-alueeseen: Teollisuussovellukset, Lääketieteelliset sovellukset sekä sovellukset, joissa käytetään erittäin ohuita 1-pisteen antureita punnituskennojen sijaan.   

Mittaukset suoritetaan sijoittamalla 0,1 mm:n paksuisia antureita alustan sekä painavan kohteen väliin. Antureiden ohuisuuden ansiosta saadaan erittäin tarkkoja mittaustuloksia, joiden perusteella voidaan suorittaa luotettavia paineprofiilianalyysejä.  

Perusvalikoimaan kuuluu yli 200, erilaisiin sovelluksiin kehitettyä anturia. Tuotevalikoimaan kuuluu myös useita erilaisia ohjelmistoja.

 

Lisätietoa teollisuuteen soveltuvista antureista löydät alla olevasta luettelosta
Antureiden käyttämiseen tarvitaan pintapaineen mittaukseen soveltuvaa Tekscan -järjestelmää. Tekscan -järjestelmä koostuu erikoiselektroniikasta, antureista sekä PC-ohjelmistosta. Käytössä tulee myös olla anturin kanssa yhteensopiva ohjelmistolisenssi.

 

Ruotsalainen CA Mätsystem toimii korkealaatuisten, yhdysvaltalaisvalmisteisten Tekscan -järjestelmien sekä -antureiden edustajana myös Suomessa.

Ole hyvä ja ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoa.

Tekscan tuotevastaava:

Tobias Widman
+46 8 50 52 68 02
tw@camatsystem.com

(ruotsi, englanti)

 

Valmistaja


Haluan lisätietoa
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tekscan I-Scan paineenmittausjärjestelmä
Art.nr
Järjestelmän tyyppi Paineen mittausjärjestelmä (tuotekehitys ja testaus) / Paineen mittausjärjestelmä (ihmiset ja eläimet)

CA on tour!

CA Mätsystem järjestää vuosittain yhdessä näyttelykiertueen.
Rekassa esillä laaja valikoima Chauvin-Arnoux sekä Metrix -mittalaitteita.

Ota yhteyttä, mikäli haluat että vierailemme juuri Teidän luonanne!

Ajankohtaista

Takaisin ylös