Tekscan Wiper pintapaineen mittaus

Tekscan Wiper pintapaineen mittaus

Tekscan Wiper-järjestelmä mittaa tuulilasinpyyhkijän ja tuulilasin välistä voimaa koko pyhkijän pituudelta, erilaisissa olosuhteissa. Tuulilasin tehokkaasti puhdistavan pyyhkijän suunnitteleminen on monimutkaista. Huomioon otettavia asioita ovat mm. eri pituiset pyyhkijänsulat, kovuus, paineen vaihtelevuus, eri tyyppiset tuulilasit sekä vaihtelut tuulen voimakkuudessa.

Tekscan Wiper-järjestelmä on tärkeä työkalu pyyhinsulkien ja pyyhinjärjestelmien tutkimus- sekä kehitystyön kannalta. Tekscan Wiper -mittausjärjestelmä käyttää 0,1 mm:n paksuisia, joustavia antureita dynaamisessa tiedonkeruussa.

Lisätietoa teollisuuteen soveltuvista antureista löydät alla olevasta luettelosta
Antureiden käyttämiseen tarvitaan pintapaineen mittaukseen soveltuvaa Tekscan-järjestelmää. Tekscan-järjestelmä koostuu erikoiselektroniikasta, antureista sekä PC-ohjelmistosta. Käytössä tulee myös olla anturin kanssa yhteensopiva ohjelmistolisenssi.

 

Ruotsalainen CA Mätsystem toimii korkealaatuisten, yhdysvaltalaisvalmisteisten Tekscan -järjestelmien sekä -antureiden edustajana myös Suomessa.

Ole hyvä ja ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoa.

Tekscan tuotevastaava:

Tobias Widman
+46 8 50 52 68 02
tw@camatsystem.com

(ruotsi, englanti)

 

Valmistaja


Haluan lisätietoa
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tekscan Wiper pintapaineen mittaus
Art.nr
Järjestelmän tyyppi Paineen mittausjärjestelmä (tuotekehitys ja testaus) / Paineen mittausjärjestelmä (ihmiset ja eläimet)

CA on tour!

CA Mätsystem järjestää vuosittain yhdessä näyttelykiertueen.
Rekassa esillä laaja valikoima Chauvin-Arnoux sekä Metrix -mittalaitteita.

Ota yhteyttä, mikäli haluat että vierailemme juuri Teidän luonanne!

Ajankohtaista

Takaisin ylös