Tekscan paineen mittaus eläinsovelluksissa

Tekscan paineen mittaus eläinsovelluksissa/Equine Gait Pressure Measurement 
Tekscan Hoof-järjestelmässä yhdistyy biomekaniikka ja tietokoneavusteinen teknologia, minkä tarkoituksena on mullistaa kävelyongelmista kärsivien hevosten tai suurten eläinten analysointi, tulkinta ja hoitomuoto. Hoof™-järjestelmä antaa hetkellistä tietoa koskien kaikkia kriittisiä vaiheita, tarjoamalla objektiivista ja mitattavissa olevaa dataa. Tekscan paineen mittaus eläinsovelluksissa mahdollistaa sekä kengitettyjen että kengittämättömien eläinten ontuvuuteen, kavioihin, kengitykseen ja muihin kävelyyn liittyvien ongelmien tehokkaan seurannan ja hoidon.    

Sovellukset:
– Mahdollisuus tutkia eläinten kävelytyylejä

– Objektiivinen perusta hoitomuodon valintaan 
– Auttaa varmistamaan syyt vallitsevaan tilaan
– Objektiivisiin tietoihin perustuvien, sopivien kenkien suunnittelu ja arviointi 
– Erilaisten hoitomuotojen perusteella saatujen tulosten arviointi ja tarkastus  
– Kivun analysointi ja varmentaminen 
– Hevosenkengän ympärillä sijaitsevien epätasapainojen paikantaminen

Hoof-järjestelmä käyttää ohuita, korkean resoluution omaavia antureita, jotka asetetaan eläimen kavioiden alle. Anturi on mahdollista leikata haluttuun muotoon, minkä ansiosta saadaan mahdollisimman tarkkoja mittaustuloksia. Helppokäyttöinen ohjelmisto omaa useita eri esitysmuotoja, kuten helppolukuiset graafiset esitysmuodot. Hoof-järjestelmä on ihanteellinen kavioiden ja kenkien sekä suurten eläinten kävelyn analysointiin.

Ruotsalainen CA Mätsystem toimii korkealaatuisten, yhdysvaltalaisvalmisteisten Tekscan -järjestelmien sekä -antureiden edustajana myös Suomessa.

Ole hyvä ja ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoa.

Tekscan tuotevastaava:

Tobias Widman
+46 8 50 52 68 02
tw@camatsystem.com

(ruotsi, englanti)

 

Valmistaja


Haluan lisätietoa
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tekscan paineen mittaus eläinsovelluksissa
Art.nr
Järjestelmän tyyppi Paineen mittausjärjestelmä (tuotekehitys ja testaus) / Paineen mittausjärjestelmä (ihmiset ja eläimet)

CA on tour!

Ota yhteyttä, mikäli haluat että vierailemme Teidän luona CA-näyttelyrekan kanssa!
Rekassa esillä laaja valikoima Chauvin-Arnoux sekä Metrix -mittalaitteita.

Ajankohtaista

  • 2024-02-20 Kiitos kaikille messuvierailijoille!

    Iso kiitos kaikille messuvierailijoille mielenkiintoisista tapaamisista meidän messuosastollamme Jyväskylän sähkömessuilla! Tapaamme jälleen Tampereella Verkosto-messuilla tammikuussa 2025.

  • 2022-10-20 Teknologia 23 -messut 7-9.11.2023

    Chauvin Arnoux Group osallistuu Helsingin messukeskuksessa järjestettäville Teknologia 23 -messuille 7-9.2023. Edustamme mm. korkealaatuisia Tekscan, Alluris, Fujifilm, ETL sekä Chauvin… [Lue lisää]

  • 2021-07-01 UUTTA: Fujifilm-mittauskalvot löytyvät nyt nettisivuiltamme!

    Ainutlaatuiset Fujifilm-paineenmittauskalvot löytyvät nyt suomenkielisiltä nettisivuiltamme. Valikoimaan kuuluu kertakäyttöiset PRESCALE-paineenmittauskalvot, THERMOSCALE-lämmönmittauskalvot sekä UVSCALE-ultraviolettivalon mittauskalvot Leikkaa halutun kokoinen pala rullasta tai… [Lue lisää]

Takaisin ylös