Tekscan paineen mittaus eläinsovelluksissa

Tekscan paineen mittaus eläinsovelluksissa

Tekscan paineen mittaus eläinsovelluksissa/Equine Gait Pressure Measurement 
Tekscan Hoof-järjestelmässä yhdistyy biomekaniikka ja tietokoneavusteinen teknologia, minkä tarkoituksena on mullistaa kävelyongelmista kärsivien hevosten tai suurten eläinten analysointi, tulkinta ja hoitomuoto. Hoof™-järjestelmä antaa hetkellistä tietoa koskien kaikkia kriittisiä vaiheita, tarjoamalla objektiivista ja mitattavissa olevaa dataa. Tekscan paineen mittaus eläinsovelluksissa mahdollistaa sekä kengitettyjen että kengittämättömien eläinten ontuvuuteen, kavioihin, kengitykseen ja muihin kävelyyn liittyvien ongelmien tehokkaan seurannan ja hoidon.    

Sovellukset:
– Mahdollisuus tutkia eläinten kävelytyylejä

– Objektiivinen perusta hoitomuodon valintaan 
– Auttaa varmistamaan syyt vallitsevaan tilaan
– Objektiivisiin tietoihin perustuvien, sopivien kenkien suunnittelu ja arviointi 
– Erilaisten hoitomuotojen perusteella saatujen tulosten arviointi ja tarkastus  
– Kivun analysointi ja varmentaminen 
– Hevosenkengän ympärillä sijaitsevien epätasapainojen paikantaminen

Hoof-järjestelmä käyttää ohuita, korkean resoluution omaavia antureita, jotka asetetaan eläimen kavioiden alle. Anturi on mahdollista leikata haluttuun muotoon, minkä ansiosta saadaan mahdollisimman tarkkoja mittaustuloksia. Helppokäyttöinen ohjelmisto omaa useita eri esitysmuotoja, kuten helppolukuiset graafiset esitysmuodot. Hoof-järjestelmä on ihanteellinen kavioiden ja kenkien sekä suurten eläinten kävelyn analysointiin.

Ruotsalainen CA Mätsystem toimii korkealaatuisten, yhdysvaltalaisvalmisteisten Tekscan -järjestelmien sekä -antureiden edustajana myös Suomessa.

Ole hyvä ja ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoa.

Tekscan tuotevastaava:

Tobias Widman
+46 8 50 52 68 02
tw@camatsystem.com

(ruotsi, englanti)

 


  Tekscan paineen mittaus eläinsovelluksissa
  Tuotekoodi
  Järjestelmän tyyppi Paineen mittausjärjestelmä (tuotekehitys ja testaus) / Paineen mittausjärjestelmä (ihmiset ja eläimet)

  Saatat myös pitää...

  Nykyinen

  • Chauvin Arnoux Group – CA Mätsystem Sähkömessuilla Jyväskylässä 7-9.2.2024!
   2024-01-09

   CA osallistuu Jyväskylässä järjestettäville SähköValoTeleAv -messuille 7-9.2.2024. Tule tutustumaan Chauvin Arnoux sekä Metrix mittalaitteisiin messuosastollemme D 101!

  • Teknologia 23 -messut 7-9.11.2023
   2022-10-20

   Chauvin Arnoux Group osallistuu Helsingin messukeskuksessa järjestettäville Teknologia 23 -messuille 7-9.2023. Edustamme mm. korkealaatuisia Tekscan, Alluris, Fujifilm, ETL sekä Chauvin Arnoux -mittalaitteita, jotka soveltuvat paine-, veto- ja vääntövoiman sekä sähköteknisiin mittauksiin. Tarjoamme myös laadukkaita ja monipuolisia kalibrointipalveluja.

  • UUTTA: Fujifilm-mittauskalvot löytyvät nyt nettisivuiltamme!
   2021-07-01

   Ainutlaatuiset Fujifilm-paineenmittauskalvot löytyvät nyt suomenkielisiltä nettisivuiltamme. Valikoimaan kuuluu kertakäyttöiset PRESCALE-paineenmittauskalvot, THERMOSCALE-lämmönmittauskalvot sekä UVSCALE-ultraviolettivalon mittauskalvot Leikkaa halutun kokoinen pala rullasta tai valmiista arkeista ja aseta tämä tarkasteltavien pintojen väliin. Paineenjakauma/Lämmönjakauma/UV-valon jakauma näkyy kalvossa eri värisävyinä.           

  • UUTTA: Tekscan pintapaineen mittausjärjestelmät löytyvät nyt nettisivuiltamme!
   2021-02-17

   Ruotsalainen CA Mätsystem toimii korkealaatuisten, yhdysvaltalaisvalmisteisten Tekscan-järjestelmien sekä -antureiden edustajana myös Suomessa. Tekscan tarjoaa laajan valikoiman mittalaitteita erilaisiin mittaus- ja testausvaiheisiin teollisuudessa sekä lääketieteen eri sovelluksiiin. Tekscan-järjestelmiin pääset tutustumaan klikkaamalla Pintapaineen mittaus – Tekscan -alaosastoa. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa edustamistamme pintapaineen mittausjärjestelmistä: info@camatsystem.com