Tekscan TireScan pintapaineen mittaus

Tekscan TireScan pintapaineen mittaus

Tekscan TireScan on teollisuuden ensimmäinen järjestelmä autonrenkaiden pintapaineen analysointiin. Tekscan TireScan mittaa staattista sekä dynaamista pintapainetta elektronisesti. Järjestelmää käytetään erilaisten kulkuvälineiden, kuten henkilö- ja kuorma-autoissa sekä traktoreissa ja lentokoneissa käytettävien renkaiden analysointiin. TireScan-järjestelmää on käytetty esimerkiksi rengaskuvioiden suunnitteluun ja valmistukseen sekä laadun mittaukseen.

TireScan -järjestelmä on erittäin helppokäyttöinen: mittaus tapahtuu ajamalla anturimaton yli. Reaaliaikaisia mittaustietoja on mahdollista kerätä, tallentaa sekä analysoida. 

Järjestelmä käyttää Tekscanin patentoimia, 0,1 mm:n paksuisia, eri resoluution omaavia anturimattoja. Matot asetetaan renkaan ja alustan väliin. Järjestelmään kuuluva elektroniikka sekä ohjelmisto lukevat nopeasti maton avulla saadut mittaustiedot ja rekisteröivät dynaamisen kosketuspaineen analysointia varten. 

Lisätietoa teollisuuteen soveltuvista antureista löydät alla olevasta luettelosta
Antureiden käyttämiseen tarvitaan pintapaineen mittaukseen soveltuvaa Tekscan-järjestelmää. Tekscan-järjestelmä koostuu erikoiselektroniikasta, antureista sekä PC-ohjelmistosta. Käytössä tulee myös olla anturin kanssa yhteensopiva ohjelmistolisenssi.

 

Ruotsalainen CA Mätsystem toimii korkealaatuisten, yhdysvaltalaisvalmisteisten Tekscan-järjestelmien sekä -antureiden edustajana myös Suomessa.

Ole hyvä ja ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoa.

Tekscan tuotevastaava:

Tobias Widman
+46 8 50 52 68 02
tw@camatsystem.com

(ruotsi, englanti)

 

Valmistaja


Haluan lisätietoa
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tekscan TireScan pintapaineen mittaus
Art.nr
Järjestelmän tyyppi Paineen mittausjärjestelmä (tuotekehitys ja testaus) / Paineen mittausjärjestelmä (ihmiset ja eläimet)

CA on tour!

CA Mätsystem järjestää vuosittain yhdessä näyttelykiertueen.
Rekassa esillä laaja valikoima Chauvin-Arnoux sekä Metrix -mittalaitteita.

Ota yhteyttä, mikäli haluat että vierailemme juuri Teidän luonanne!

Ajankohtaista

Takaisin ylös