Biometrics E-Link System

Biometrics E-Link System

Biometrics E-Link System

E-Link -järjestelmän avulla voidaan mitata käden otevoimaa, puristusvoimaa sekä liikkuvuutta. Voima- ja liikkuvuustiedot kerätään ja tallennetaan potilastietokantaan myöhempää vertailua varten. Saatavilla viitearvot normaalille otevoimalle eri ikäisille miehille, naisille ja lapsille.

Minkälaiseen kuntoututkseen E-link System soveltuu?

Järjestelmää käytetään paljon käsikuntoutukseen, aivohalvauspotilaiden kuntoutukseen, ortopediassa, pediatriassa sekä covidin jälkeiseen hoitoon.

E-Link -järjestelmän käyttö kuntoutuksessa

Kerätyt arvot voidaan esittää kuvaajamuodossa tai kolmen mittauksen keskiarvona.
Perinteisen maksimivoimamittauksen lisäksi voidaan suorittaa kestävyyttä mittaavia voimatestejä.

Harjoitusosio perustuu tietokonepelin avulla tehtäviin harjoituksiin. Kun potilas pelaa tietokonepeliä, harjoittelee hän automaattisesti liikkuvuutta, voimaa ja kognitiota. On olemassa useita erilaisia antureita, joita voi käyttää harjoitteluun. Potilas pystyy kattavan järjestelmän avulla harjoitella liikkuvuutta, käden ja käsivarren voimaa sekä alaraajoja, selkää ja niskaa.

EMG-antureiden avulla saadaan myös lihastoimivuuteen liittyvää palautetta ennen näkyvää lihassupistumista. Harjoitusohjelmat voidaan mukauttaa jokaiselle potilaalle sopiviksi.

E-link -järjestelmän etuihin kuuluvat lisääntynyt objektiivisuus ja toimintavarmuus mittauksissa sekä vähentynyt ajankulutus kattavan voima- tai liikkuvuusmittauksen toteuttamiseen. Saadut mittaustulokset tallennetaan ja niitä voidaan käyttää myöhemmin arviointiin ja tutkimuksiin.  

Inter X -yksikkö toimii älykkäänä liitäntärasiana, jonka tehtävänä on kytkeä kaikki anturit tietokoneeseen. Jopa 4 anturia voi olla kytkettynä samanaikaisesti, mikä tekee järjestelmästä nopean ja helppokäyttöisen. Inter X -yksikkö kytketään tietokoneeseen USB:n kautta. 

Lisätietoa löydät täältä (Biometricsin omat verkkosivut)

 

 

Ruotsalainen CA Mätsystem toimii korkealaatuisten Biometrics antureiden, järjestelmien ja ohjelmistojen edustajana myös Suomessa.

Ole hyvä, ja ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoa.

Biometrics tuotevastaava:

Tobias Widman
+46 8 50 52 68 02
tw@camatsystem.com

(ruotsi, englanti)

Yhteyshenkilöt


  Nykyinen

  • Chauvin Arnoux Group – CA Mätsystem Sähkömessuilla Jyväskylässä 7-9.2.2024!
   2024-01-09

   CA osallistuu Jyväskylässä järjestettäville SähköValoTeleAv -messuille 7-9.2.2024. Tule tutustumaan Chauvin Arnoux sekä Metrix mittalaitteisiin messuosastollemme D 101!

  • Teknologia 23 -messut 7-9.11.2023
   2022-10-20

   Chauvin Arnoux Group osallistuu Helsingin messukeskuksessa järjestettäville Teknologia 23 -messuille 7-9.2023. Edustamme mm. korkealaatuisia Tekscan, Alluris, Fujifilm, ETL sekä Chauvin Arnoux -mittalaitteita, jotka soveltuvat paine-, veto- ja vääntövoiman sekä sähköteknisiin mittauksiin. Tarjoamme myös laadukkaita ja monipuolisia kalibrointipalveluja.

  • UUTTA: Fujifilm-mittauskalvot löytyvät nyt nettisivuiltamme!
   2021-07-01

   Ainutlaatuiset Fujifilm-paineenmittauskalvot löytyvät nyt suomenkielisiltä nettisivuiltamme. Valikoimaan kuuluu kertakäyttöiset PRESCALE-paineenmittauskalvot, THERMOSCALE-lämmönmittauskalvot sekä UVSCALE-ultraviolettivalon mittauskalvot Leikkaa halutun kokoinen pala rullasta tai valmiista arkeista ja aseta tämä tarkasteltavien pintojen väliin. Paineenjakauma/Lämmönjakauma/UV-valon jakauma näkyy kalvossa eri värisävyinä.           

  • UUTTA: Tekscan pintapaineen mittausjärjestelmät löytyvät nyt nettisivuiltamme!
   2021-02-17

   Ruotsalainen CA Mätsystem toimii korkealaatuisten, yhdysvaltalaisvalmisteisten Tekscan-järjestelmien sekä -antureiden edustajana myös Suomessa. Tekscan tarjoaa laajan valikoiman mittalaitteita erilaisiin mittaus- ja testausvaiheisiin teollisuudessa sekä lääketieteen eri sovelluksiiin. Tekscan-järjestelmiin pääset tutustumaan klikkaamalla Pintapaineen mittaus – Tekscan -alaosastoa. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa edustamistamme pintapaineen mittausjärjestelmistä: info@camatsystem.com