MiniFlex MA200 virtapihdit BNC-liitännällä

MiniFlex MA200 virtapihdit BNC-liitännällä

MiniFlex MA200 virtapihdit BNC-liitännällä

MiniFLEX MA200 mittaa välillä 500 mA…3 kA AC, 1 MHz:n kaistanleveydellä sekä BNC-liitännällä.
MiniFLEX-pihdit perustuvat raudattomaan Rogowski-periatteeseen. Magneettisen ytimen puuttumisesta on monta etua; alhainen paino ja lyömätön lineaarisuus, vähäinen vaihesiirto, erittäin laaja mittausalue sekä nopea vasteaika.

Joustavat MiniFLEX virtapihdit ovat helppokäyttöiset ja erittäin kätevät ahtaissa mittauskohteissa. Ainutlaatuinen klick-lukitus on helppokäyttöinen myös suojakäsineitä käytettäessä. Itse MiniFLEX -kelan halkaisija on ainoastaan 5,5 mm.

Pidempiaikaisissa mittauksissa voidaan käyttää apuna akkueliminaattoria.

Kontaktpersoner


  Saatat myös pitää...

  Aktuellt

  • Chauvin Arnoux Group – CA Mätsystem Sähkömessuilla Jyväskylässä 7-9.2.2024!
   2024-01-09

   CA osallistuu Jyväskylässä järjestettäville SähköValoTeleAv -messuille 7-9.2.2024. Tule tutustumaan Chauvin Arnoux sekä Metrix mittalaitteisiin messuosastollemme D 101!

  • Teknologia 23 -messut 7-9.11.2023
   2022-10-20

   Chauvin Arnoux Group osallistuu Helsingin messukeskuksessa järjestettäville Teknologia 23 -messuille 7-9.2023. Edustamme mm. korkealaatuisia Tekscan, Alluris, Fujifilm, ETL sekä Chauvin Arnoux -mittalaitteita, jotka soveltuvat paine-, veto- ja vääntövoiman sekä sähköteknisiin mittauksiin. Tarjoamme myös laadukkaita ja monipuolisia kalibrointipalveluja.

  • UUTTA: Fujifilm-mittauskalvot löytyvät nyt nettisivuiltamme!
   2021-07-01

   Ainutlaatuiset Fujifilm-paineenmittauskalvot löytyvät nyt suomenkielisiltä nettisivuiltamme. Valikoimaan kuuluu kertakäyttöiset PRESCALE-paineenmittauskalvot, THERMOSCALE-lämmönmittauskalvot sekä UVSCALE-ultraviolettivalon mittauskalvot Leikkaa halutun kokoinen pala rullasta tai valmiista arkeista ja aseta tämä tarkasteltavien pintojen väliin. Paineenjakauma/Lämmönjakauma/UV-valon jakauma näkyy kalvossa eri värisävyinä.           

  • UUTTA: Tekscan pintapaineen mittausjärjestelmät löytyvät nyt nettisivuiltamme!
   2021-02-17

   Ruotsalainen CA Mätsystem toimii korkealaatuisten, yhdysvaltalaisvalmisteisten Tekscan-järjestelmien sekä -antureiden edustajana myös Suomessa. Tekscan tarjoaa laajan valikoiman mittalaitteita erilaisiin mittaus- ja testausvaiheisiin teollisuudessa sekä lääketieteen eri sovelluksiiin. Tekscan-järjestelmiin pääset tutustumaan klikkaamalla Pintapaineen mittaus – Tekscan -alaosastoa. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa edustamistamme pintapaineen mittausjärjestelmistä: info@camatsystem.com