Tekscan I-Scan Handheld paineenmittausjärjestelmä

Tekscan I-Scan Handheld paineenmittausjärjestelmä

Tekscan I-Scan Handheld paineenmittausjärjestelmä

I-Scan Handheld on hintansa arvoinen, kannettava paineenanalysointijärjestelmä. Järjestelmä koostuu kämmentietokoneesta (PDA), jota käytetään I-Scan Handheld -ohjelman ajoon, anturiliitännästä, skannauksia suoritettavasta elektroniikasta (anturikahva) sekä 0,1 mm:n paksuinen Tekscan -anturi. Järjestelmän avulla on mahdollista tarkastella ja tallentaa kämmentietokoneelle saatuja mittausarvoja patentoitujen antureiden ansiosta. 

Tekscan I-Scan Handheld paineenmittausjärjestelmä soveltuu käytettäväksi pintapaineen mittaamiseen melkein kaikissa sovelluksissa:
– Kunnossapitoteknikoiden apuvälineenä: laitteiden mittaus ja mahdolliset säätötoimenpiteet.
– Lääketeollisuudessa:  riskialueiden tutkiminen (paineen nousu ennen leikkausta ja leikkauksen jälkeen).
– Ovien ja ikkunoiden sulkuvoimien säätäminen autoteollisuudessa. 

Saadut mittaustiedot ovat yhteensopivia I-Scan -järjestelmän kanssa, joten saadut tiedostot voidaan lähettää toimistoon lisäanalysointia varten. Kaikki I-Scan PC-tiedostot ovat yhteensopivia I-Scan -järjestelmän kanssa.

I-Scan on edistynyt mutta kuitenkin erittäin helppokäyttöinen järjestelmä voimaa ja painetta koskevien mittaustietojen tarkasteluun reaaliajassa. Tiedot on mahdollista myös tallentaa, analysoida kuvaajamuodossa tai siirtää ASCII-ohjelmaan.

 

Lisätietoa teollisuuteen soveltuvista antureista löydät alla olevasta luettelosta
Antureiden käyttämiseen tarvitaan pintapaineen mittaukseen soveltuvaa Tekscan -järjestelmää. Tekscan -järjestelmä koostuu erikoiselektroniikasta, antureista sekä PC-ohjelmistosta. Käytössä tulee myös olla anturin kanssa yhteensopiva ohjelmistolisenssi.

 

Ruotsalainen CA Mätsystem toimii korkealaatuisten, yhdysvaltalaisvalmisteisten Tekscan -järjestelmien sekä -antureiden edustajana myös Suomessa.

Ole hyvä ja ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoa.

Tekscan tuotevastaava Ruotsissa:

Tobias Widman
+46 8 50 52 68 02
tw@camatsystem.com

(ruotsi, englanti)

 


  Tekscan I-Scan Handheld paineenmittausjärjestelmä
  Tuotekoodi
  Järjestelmän tyyppi Paineen mittausjärjestelmä (tuotekehitys ja testaus) / Paineen mittausjärjestelmä (ihmiset ja eläimet)

  Nykyinen

  • Chauvin Arnoux Group – CA Mätsystem Sähkömessuilla Jyväskylässä 7-9.2.2024!
   2024-01-09

   CA osallistuu Jyväskylässä järjestettäville SähköValoTeleAv -messuille 7-9.2.2024. Tule tutustumaan Chauvin Arnoux sekä Metrix mittalaitteisiin messuosastollemme D 101!

  • Teknologia 23 -messut 7-9.11.2023
   2022-10-20

   Chauvin Arnoux Group osallistuu Helsingin messukeskuksessa järjestettäville Teknologia 23 -messuille 7-9.2023. Edustamme mm. korkealaatuisia Tekscan, Alluris, Fujifilm, ETL sekä Chauvin Arnoux -mittalaitteita, jotka soveltuvat paine-, veto- ja vääntövoiman sekä sähköteknisiin mittauksiin. Tarjoamme myös laadukkaita ja monipuolisia kalibrointipalveluja.

  • UUTTA: Fujifilm-mittauskalvot löytyvät nyt nettisivuiltamme!
   2021-07-01

   Ainutlaatuiset Fujifilm-paineenmittauskalvot löytyvät nyt suomenkielisiltä nettisivuiltamme. Valikoimaan kuuluu kertakäyttöiset PRESCALE-paineenmittauskalvot, THERMOSCALE-lämmönmittauskalvot sekä UVSCALE-ultraviolettivalon mittauskalvot Leikkaa halutun kokoinen pala rullasta tai valmiista arkeista ja aseta tämä tarkasteltavien pintojen väliin. Paineenjakauma/Lämmönjakauma/UV-valon jakauma näkyy kalvossa eri värisävyinä.           

  • UUTTA: Tekscan pintapaineen mittausjärjestelmät löytyvät nyt nettisivuiltamme!
   2021-02-17

   Ruotsalainen CA Mätsystem toimii korkealaatuisten, yhdysvaltalaisvalmisteisten Tekscan-järjestelmien sekä -antureiden edustajana myös Suomessa. Tekscan tarjoaa laajan valikoiman mittalaitteita erilaisiin mittaus- ja testausvaiheisiin teollisuudessa sekä lääketieteen eri sovelluksiiin. Tekscan-järjestelmiin pääset tutustumaan klikkaamalla Pintapaineen mittaus – Tekscan -alaosastoa. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa edustamistamme pintapaineen mittausjärjestelmistä: info@camatsystem.com