Tekscan I-Scan Handheld paineenmittausjärjestelmä

Tekscan I-Scan Handheld paineenmittausjärjestelmä

I-Scan Handheld on hintansa arvoinen, kannettava paineenanalysointijärjestelmä. Järjestelmä koostuu kämmentietokoneesta (PDA), jota käytetään I-Scan Handheld -ohjelman ajoon, anturiliitännästä, skannauksia suoritettavasta elektroniikasta (anturikahva) sekä 0,1 mm:n paksuinen Tekscan -anturi. Järjestelmän avulla on mahdollista tarkastella ja tallentaa kämmentietokoneelle saatuja mittausarvoja patentoitujen antureiden ansiosta. 

Tekscan I-Scan Handheld paineenmittausjärjestelmä soveltuu käytettäväksi pintapaineen mittaamiseen melkein kaikissa sovelluksissa:
– Kunnossapitoteknikoiden apuvälineenä: laitteiden mittaus ja mahdolliset säätötoimenpiteet.
– Lääketeollisuudessa:  riskialueiden tutkiminen (paineen nousu ennen leikkausta ja leikkauksen jälkeen).
– Ovien ja ikkunoiden sulkuvoimien säätäminen autoteollisuudessa. 

Saadut mittaustiedot ovat yhteensopivia I-Scan -järjestelmän kanssa, joten saadut tiedostot voidaan lähettää toimistoon lisäanalysointia varten. Kaikki I-Scan PC-tiedostot ovat yhteensopivia I-Scan -järjestelmän kanssa.

I-Scan on edistynyt mutta kuitenkin erittäin helppokäyttöinen järjestelmä voimaa ja painetta koskevien mittaustietojen tarkasteluun reaaliajassa. Tiedot on mahdollista myös tallentaa, analysoida kuvaajamuodossa tai siirtää ASCII-ohjelmaan.

 

Lisätietoa teollisuuteen soveltuvista antureista löydät alla olevasta luettelosta
Antureiden käyttämiseen tarvitaan pintapaineen mittaukseen soveltuvaa Tekscan -järjestelmää. Tekscan -järjestelmä koostuu erikoiselektroniikasta, antureista sekä PC-ohjelmistosta. Käytössä tulee myös olla anturin kanssa yhteensopiva ohjelmistolisenssi.

 

Ruotsalainen CA Mätsystem toimii korkealaatuisten, yhdysvaltalaisvalmisteisten Tekscan -järjestelmien sekä -antureiden edustajana myös Suomessa.

Ole hyvä ja ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoa.

Tekscan tuotevastaava Ruotsissa:

Tobias Widman
+46 8 50 52 68 02
tw@camatsystem.com

(ruotsi, englanti)

 

Valmistaja


Haluan lisätietoa
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tekscan I-Scan Handheld paineenmittausjärjestelmä
Art.nr
Järjestelmän tyyppi Paineen mittausjärjestelmä (tuotekehitys ja testaus) / Paineen mittausjärjestelmä (ihmiset ja eläimet)

CA & SLO on tour!

Olemme jälleen liikenteessä heti kun koronatilanne sen sallii:

CA Mätsystem järjestää vuosittain yhdessä Soneparin kanssa näyttelykiertueen.
Rekassa esillä laaja valikoima Chauvin-Arnoux sekä Metrix -mittalaitteita.

Ota yhteyttä, mikäli haluat että vierailemme juuri Teidän luonanne!

Ajankohtaista

  • 2022-10-20 Teknologia 23 -messut 7-9.11.2023

    Chauvin Arnoux Group osallistuu Helsingin messukeskuksessa järjestettäville Teknologia 23 -messuille 7-9.2023. Edustamme mm. korkealaatuisia Tekscan, Alluris, Fujifilm, ETL sekä Chauvin… [Lue lisää]

  • 2022-10-20 Verkosto-messut 25-26.1.2023

    Chauvin Arnoux Group osallistuu Tampereella järjestettäville energia- ja tietoverkkoalan ammattimessuille 25-26.1.2023. Tervetuloa tutustumaan Chauvin Arnoux ja Metrix -mittalaitteisiin osastolle A… [Lue lisää]

  • 2021-07-01 UUTTA: Fujifilm-mittauskalvot löytyvät nyt nettisivuiltamme!

    Ainutlaatuiset Fujifilm-paineenmittauskalvot löytyvät nyt suomenkielisiltä nettisivuiltamme. Valikoimaan kuuluu kertakäyttöiset PRESCALE-paineenmittauskalvot, THERMOSCALE-lämmönmittauskalvot sekä UVSCALE-ultraviolettivalon mittauskalvot Leikkaa halutun kokoinen pala rullasta tai… [Lue lisää]

Takaisin ylös