Biometrics dynamometri

Biometrics dynamometri

Biometrics dynamometri on ulkoisesti identtinen perinteisen Jamar-dynamometrin kanssa. Hydraulinen komponentti on korvattu korkean tarkkuuden omaavilla punnituskennoilla, minkä ansiosta laite on luotettavampi sekä matalilla että korkeilla mittausalueilla. Dynamometri tunnistaa 0,1 kg:n muutoken ja tämän mittausalue on 0…90 kg. Mittausepävarmuus 2 %.

Biometrics dynamometrin avulla voidaan suorittaa kolme eri tyyppistä otetestiä:

Maksimaalinen otevoima (perus):

Ohjelma laskee automaattisesti kolmen mittauksen keskiarvon yhdelle tai useammalle mittauspisteelle. Mittaustuloksia voidaan tämän jälkeen verrata ja esittää graafisessa- tai taulukkomuodossa.

Kestävyyden mittaus (Sustained grip test):

Dynamometrin avulla voidaan mitata myös kestävyyttä.
Sustained grip test -toiminnon avulla voidaan mitata otevoimaa 5, 10, 15 tai 30 sekunnin ajan.
Tulokset näytetään voimakäyränä ajan myötä ja antaa osittain vastauksen siihen miten nopeasti huippu saavutetaan ja kuinka pitkään ote pysyy.

Rapid exchange test:

Käytössä myös Rapid Exchange Test (RET), minkä avulla havaitaan submaksimaalinen suorituskyky. RET-testi on positiivinen, kun yksi tai useampi mittausarvo on suurempi kuin maksimaalisen otevoiman testauksen aikana saatu mittausarvo.

 

Yhteensopiva E-Link -järjestelmän kanssa:

Ruotsalainen CA Mätsystem toimii korkealaatuisten Biometrics antureiden, järjestelmien ja ohjelmistojen edustajana myös Suomessa.

Ole hyvä, ja ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoa.

Biometrics tuotevastaava:

Tobias Widman
+46 8 50 52 68 02
tw@camatsystem.com

(ruotsi, englanti)

 

Yhteyshenkilöt


  Nykyinen

  • Chauvin Arnoux Group – CA Mätsystem Sähkömessuilla Jyväskylässä 7-9.2.2024!
   2024-01-09

   CA osallistuu Jyväskylässä järjestettäville SähköValoTeleAv -messuille 7-9.2.2024. Tule tutustumaan Chauvin Arnoux sekä Metrix mittalaitteisiin messuosastollemme D 101!

  • Teknologia 23 -messut 7-9.11.2023
   2022-10-20

   Chauvin Arnoux Group osallistuu Helsingin messukeskuksessa järjestettäville Teknologia 23 -messuille 7-9.2023. Edustamme mm. korkealaatuisia Tekscan, Alluris, Fujifilm, ETL sekä Chauvin Arnoux -mittalaitteita, jotka soveltuvat paine-, veto- ja vääntövoiman sekä sähköteknisiin mittauksiin. Tarjoamme myös laadukkaita ja monipuolisia kalibrointipalveluja.

  • UUTTA: Fujifilm-mittauskalvot löytyvät nyt nettisivuiltamme!
   2021-07-01

   Ainutlaatuiset Fujifilm-paineenmittauskalvot löytyvät nyt suomenkielisiltä nettisivuiltamme. Valikoimaan kuuluu kertakäyttöiset PRESCALE-paineenmittauskalvot, THERMOSCALE-lämmönmittauskalvot sekä UVSCALE-ultraviolettivalon mittauskalvot Leikkaa halutun kokoinen pala rullasta tai valmiista arkeista ja aseta tämä tarkasteltavien pintojen väliin. Paineenjakauma/Lämmönjakauma/UV-valon jakauma näkyy kalvossa eri värisävyinä.           

  • UUTTA: Tekscan pintapaineen mittausjärjestelmät löytyvät nyt nettisivuiltamme!
   2021-02-17

   Ruotsalainen CA Mätsystem toimii korkealaatuisten, yhdysvaltalaisvalmisteisten Tekscan-järjestelmien sekä -antureiden edustajana myös Suomessa. Tekscan tarjoaa laajan valikoiman mittalaitteita erilaisiin mittaus- ja testausvaiheisiin teollisuudessa sekä lääketieteen eri sovelluksiiin. Tekscan-järjestelmiin pääset tutustumaan klikkaamalla Pintapaineen mittaus – Tekscan -alaosastoa. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa edustamistamme pintapaineen mittausjärjestelmistä: info@camatsystem.com