CA6550 ja CA6555 Eristysvastustesterit 40 V…15 kV

CA6550 ja CA6555 Eristysvastustesterit 40 V…15 kV

CA6550 ja CA6555 eristysvastustesterit 40 V…15 kV suomenkielisillä valikoilla.

Eristysvastustesterit omaavat automaattisen jännitevarauksen purkutoiminnon testin jälkeen. CA6550 ja CA6555 eristysvastustesterit näyttävät vuotovirran ja vastuksen kaapelivaipan eheydenmittauksen aikana. Toimintoihin kuuluvat myös eristysvastus- ja kaapelivaipan eheysmittauksen keston asetus.

Smooth-toiminto mittausarvojen vakaamiseksi, asetettava hälytystoiminto, eristysvastusjännitteen rajaaminen (maksimiarvo) sekä asetettavissa olevat virtatasot.

Laitteet eivät mittaa eristysvastusta mikäli mitattava kohde on jännitteinen. Laite näyttää mahdollisen jännitteen arvon laitteen näytöllä.

CA6550 sekä CA6555:lla on kolme tuloa, joista ”G” ja ”-” suositellaan kytkettävän yhteen vuotovirtojen ja kapasitiivisten loisvirtojen minimoimiseksi, vakaiden ja turvallisten mittausten aikaansaamiseksi. Kyseinen menettely on suositeltavaa erityisesti silloin, kun ollaan tekemisissä korkeampien vastusarvojen kanssa.

Eristysjännite ja vastuksen arvo näytetään automaattisesti kuvaajamuodossa laitteen näytöllä mittauksen aikana ja sen jälkeen.

Laatuanalyysi:

DAR, PI sekä DD -laatuanalyysien teko onnistuu automaattisesti. Näyttö ilmoittaa myös t°:n mittauksen jälkeen, vastuksen arvo muunnetaan asetetun viitearvon mukaiseksi korkean toistettavuuden sekä tarkkuuden aikaansaamiseksi.

Laitteet omaavat tupla akut ja ne ovat ladattavissa mittauksen aikana. Akkujen kesto on jopa 15 tuntia.

Laitteen muisti mahdollistaa 1500 mittauksen tallennuksen, USB-liitäntä mahdollistaa laitteen liittämisen tietokoneeseen. Mukana toimitetaan myös suomenkielinen raportinluontiohjelma DataView.

Ohjevideot:

 

PC-ohjelma (CA6550 & CA6555 -yhteensopiva)

Linkki Megohmmeter Transfer -ohjelmaan: Meg v4.02.0071.zip (55,4 MB)

(ei sisällä DataView-ohjelmaa) Päivitetty: 11/2019

 


  Saatat myös pitää...

  Nykyinen

  • Chauvin Arnoux Group – CA Mätsystem Sähkömessuilla Jyväskylässä 7-9.2.2024!
   2024-01-09

   CA osallistuu Jyväskylässä järjestettäville SähköValoTeleAv -messuille 7-9.2.2024. Tule tutustumaan Chauvin Arnoux sekä Metrix mittalaitteisiin messuosastollemme D 101!

  • Teknologia 23 -messut 7-9.11.2023
   2022-10-20

   Chauvin Arnoux Group osallistuu Helsingin messukeskuksessa järjestettäville Teknologia 23 -messuille 7-9.2023. Edustamme mm. korkealaatuisia Tekscan, Alluris, Fujifilm, ETL sekä Chauvin Arnoux -mittalaitteita, jotka soveltuvat paine-, veto- ja vääntövoiman sekä sähköteknisiin mittauksiin. Tarjoamme myös laadukkaita ja monipuolisia kalibrointipalveluja.

  • UUTTA: Fujifilm-mittauskalvot löytyvät nyt nettisivuiltamme!
   2021-07-01

   Ainutlaatuiset Fujifilm-paineenmittauskalvot löytyvät nyt suomenkielisiltä nettisivuiltamme. Valikoimaan kuuluu kertakäyttöiset PRESCALE-paineenmittauskalvot, THERMOSCALE-lämmönmittauskalvot sekä UVSCALE-ultraviolettivalon mittauskalvot Leikkaa halutun kokoinen pala rullasta tai valmiista arkeista ja aseta tämä tarkasteltavien pintojen väliin. Paineenjakauma/Lämmönjakauma/UV-valon jakauma näkyy kalvossa eri värisävyinä.           

  • UUTTA: Tekscan pintapaineen mittausjärjestelmät löytyvät nyt nettisivuiltamme!
   2021-02-17

   Ruotsalainen CA Mätsystem toimii korkealaatuisten, yhdysvaltalaisvalmisteisten Tekscan-järjestelmien sekä -antureiden edustajana myös Suomessa. Tekscan tarjoaa laajan valikoiman mittalaitteita erilaisiin mittaus- ja testausvaiheisiin teollisuudessa sekä lääketieteen eri sovelluksiiin. Tekscan-järjestelmiin pääset tutustumaan klikkaamalla Pintapaineen mittaus – Tekscan -alaosastoa. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa edustamistamme pintapaineen mittausjärjestelmistä: info@camatsystem.com