ELF-järjestelmä Flexiforce-antureille

ELF-järjestelmä Flexiforce-antureille

ELF-järjestelmä Flexiforce-antureille

ELF-järjestelmä Flexiforce-antureille koostuu USB-pohjaisesta laitteistosta tiedonkeruuta varten, ohjelmistosta (saatavilla myös jopa 6000 Hz:n nopeudella) sekä kolmesta FlexiForce B201-anturista.  
Patentoitu elektroniikka mahdollistaa ELF-järjestelmän suorituskyvyn optimoinnin (valittu voima / kuormitusalue). Elektroniikka säätelee yksikön herkkyyden, jotta tämä sopisi parhaiten tietyn sovelluksen dynaamiselle alueelle. 
Yksinkertaiset kalibrointimenettelyt voivat antaa ± 5 %:n ja tarkemmat menettelytavat voivat ± 3 %:n mittausepävarmuuden.

ELF-järjestelmä koostuu ohuesta kalvosta (0,1 mm) anturipisteellä (pinta-ala 10 mm), joka perustuu resistiiviseen tekniikkaan. Pisteelle kohdistuva voima johtaa vastusvaihteluun, joka on suhteessa voimaan.

Mitä järjestelmään sisältyy?

(1) Kädensija

 • USB-pohjainen laitteisto tiedonkeruuta varten

(2) B201-antureita (tiedot löytyvät täältä)

 • Matala 111 N (0-25 lb)
 • Keski 667 N (0-150 lb)
 • Korkea 4448 N (0-1,000 lb)

(2) ELF-ohjelmisto

Ohjelmistoon on mahdollista kytkeä ja logata samanaikaisesti jopa 16 kädensijaa. Voima esitetään reaaliaikaisesti graafisessa muodossa tai tallennettuna sekvenssinä. Tallennetut mittaukset voidaan myös ASCII-tiedostoina ja siirtää toiseen ohjelmaan tarkasteltavaksi. Reaaliaikainen ikkuna ja videot voidaan kopioida toiseen Windows-ohjelmaan Bitmap-tiedostona. Omatoimisen kalibroinnin jälkeen voit valita haluamasi yksikön, jossa saadut arvot esitetään. Dynaaminen tapahtuma voidaan tallentaa 8…200 Hz:n alueella ja jopa 6000 Hz High-speed -järjestelmän avulla. Tallennus käynnistyy kohdistamalla tietty voima anturille.  

 

* Windows 7, 8.1 ja 10 yhteensopiva. Kädensijat, joiden sarjanumero alkaa numeroilla 125 (kts. kädensijan takapuoli) eivät ole yhteensopivia ELF-ohjelmiston 4.3 ja sitä uudempien versioiden kanssa. Uudemmat ELF-kädensijat, joiden sarjanumero alkaa numeroilla 126 ovat yhteensopivia ELF-ohjelmiston 4.3 ja sitä uudempien versioiden kanssa. 

** Mikäli hankit useampia kädensijoja, voit mitata samanaikaisesti jopa 16 pistettä. On mahdollista, että useamman pisteen mittaaminen samanaikaisesti vaatii USB-keskittimen käytön. 

 

Flexiforce™ ovat Tekscanin valmistamia, ohuita (ainoastaan 0,2 mm) ja edistyneitä antureita voiman sekä paineen tunnistamiseen. Nämä anturit ovat täsmällisiä, helppokäyttöisiä sekä kustannustehokkaita. Saatavilla usealla eri mittausalueilla.

Tekscan yksipisteantureita käytetään useissa eri sovelluksissa, kuten:

 • Voimassa tai lisätyn kuorman myötä tapahtuvan suhteellisen muutoksen havaitsemiseen ja mittaamiseen
 • Muutoksen havaitsemiseen sekä muutoksen koon mittamiseen
 • Voimannousun tunnistamiseen ja sopivan toimenpiteen laukaisuun
 • Kontaktin ja/tai kosketuksen havaitsemiseen

Flexiforce -anturit ovat monipuolisia ja helppokäyttöisiä: ovat yhteensopivia olemassa olevan laitteiston kanssa. Vaihtoehtoisesti voidaan hankkia täydellinen ELF-järjestelmä: tiedonkeruusta vastaava elektroniikka sekä mukaan kuuluva ohjelmisto. Hi-temp -antureita on saatavilla jopa 216 °C asti.

 

Ruotsalainen CA Mätsystem toimii korkealaatuisten, yhdysvaltalaisvalmisteisten Tekscan -järjestelmien sekä -antureiden edustajana myös Suomessa.

Ole hyvä ja ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoa.

Tekscan tuotevastaava:

Tobias Widman
+46 8 50 52 68 02
tw@camatsystem.com

(ruotsi, englanti)

 


  Saatat myös pitää...

  Nykyinen

  • Chauvin Arnoux Group – CA Mätsystem Sähkömessuilla Jyväskylässä 7-9.2.2024!
   2024-01-09

   CA osallistuu Jyväskylässä järjestettäville SähköValoTeleAv -messuille 7-9.2.2024. Tule tutustumaan Chauvin Arnoux sekä Metrix mittalaitteisiin messuosastollemme D 101!

  • Teknologia 23 -messut 7-9.11.2023
   2022-10-20

   Chauvin Arnoux Group osallistuu Helsingin messukeskuksessa järjestettäville Teknologia 23 -messuille 7-9.2023. Edustamme mm. korkealaatuisia Tekscan, Alluris, Fujifilm, ETL sekä Chauvin Arnoux -mittalaitteita, jotka soveltuvat paine-, veto- ja vääntövoiman sekä sähköteknisiin mittauksiin. Tarjoamme myös laadukkaita ja monipuolisia kalibrointipalveluja.

  • UUTTA: Fujifilm-mittauskalvot löytyvät nyt nettisivuiltamme!
   2021-07-01

   Ainutlaatuiset Fujifilm-paineenmittauskalvot löytyvät nyt suomenkielisiltä nettisivuiltamme. Valikoimaan kuuluu kertakäyttöiset PRESCALE-paineenmittauskalvot, THERMOSCALE-lämmönmittauskalvot sekä UVSCALE-ultraviolettivalon mittauskalvot Leikkaa halutun kokoinen pala rullasta tai valmiista arkeista ja aseta tämä tarkasteltavien pintojen väliin. Paineenjakauma/Lämmönjakauma/UV-valon jakauma näkyy kalvossa eri värisävyinä.           

  • UUTTA: Tekscan pintapaineen mittausjärjestelmät löytyvät nyt nettisivuiltamme!
   2021-02-17

   Ruotsalainen CA Mätsystem toimii korkealaatuisten, yhdysvaltalaisvalmisteisten Tekscan-järjestelmien sekä -antureiden edustajana myös Suomessa. Tekscan tarjoaa laajan valikoiman mittalaitteita erilaisiin mittaus- ja testausvaiheisiin teollisuudessa sekä lääketieteen eri sovelluksiiin. Tekscan-järjestelmiin pääset tutustumaan klikkaamalla Pintapaineen mittaus – Tekscan -alaosastoa. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa edustamistamme pintapaineen mittausjärjestelmistä: info@camatsystem.com