ELF-järjestelmä Flexiforce-antureille

ELF-järjestelmä Flexiforce-antureille

ELF-järjestelmä Flexiforce-antureille koostuu USB-pohjaisesta laitteistosta tiedonkeruuta varten, ohjelmistosta (saatavilla myös jopa 6000 Hz:n nopeudella) sekä kolmesta FlexiForce B201-anturista.  
Patentoitu elektroniikka mahdollistaa ELF-järjestelmän suorituskyvyn optimoinnin (valittu voima / kuormitusalue). Elektroniikka säätelee yksikön herkkyyden, jotta tämä sopisi parhaiten tietyn sovelluksen dynaamiselle alueelle. 
Yksinkertaiset kalibrointimenettelyt voivat antaa ± 5 %:n ja tarkemmat menettelytavat voivat ± 3 %:n mittausepävarmuuden.

ELF-järjestelmä koostuu ohuesta kalvosta (0,1 mm) anturipisteellä (pinta-ala 10 mm), joka perustuu resistiiviseen tekniikkaan. Pisteelle kohdistuva voima johtaa vastusvaihteluun, joka on suhteessa voimaan.

Mitä järjestelmään sisältyy?

(1) Kädensija

  • USB-pohjainen laitteisto tiedonkeruuta varten

(2) B201-antureita (tiedot löytyvät täältä)

  • Matala 111 N (0-25 lb)
  • Keski 667 N (0-150 lb)
  • Korkea 4448 N (0-1,000 lb)

(2) ELF-ohjelmisto

Ohjelmistoon on mahdollista kytkeä ja logata samanaikaisesti jopa 16 kädensijaa. Voima esitetään reaaliaikaisesti graafisessa muodossa tai tallennettuna sekvenssinä. Tallennetut mittaukset voidaan myös ASCII-tiedostoina ja siirtää toiseen ohjelmaan tarkasteltavaksi. Reaaliaikainen ikkuna ja videot voidaan kopioida toiseen Windows-ohjelmaan Bitmap-tiedostona. Omatoimisen kalibroinnin jälkeen voit valita haluamasi yksikön, jossa saadut arvot esitetään. Dynaaminen tapahtuma voidaan tallentaa 8…200 Hz:n alueella ja jopa 6000 Hz High-speed -järjestelmän avulla. Tallennus käynnistyy kohdistamalla tietty voima anturille.  

 

* Windows 7, 8.1 ja 10 yhteensopiva. Kädensijat, joiden sarjanumero alkaa numeroilla 125 (kts. kädensijan takapuoli) eivät ole yhteensopivia ELF-ohjelmiston 4.3 ja sitä uudempien versioiden kanssa. Uudemmat ELF-kädensijat, joiden sarjanumero alkaa numeroilla 126 ovat yhteensopivia ELF-ohjelmiston 4.3 ja sitä uudempien versioiden kanssa. 

** Mikäli hankit useampia kädensijoja, voit mitata samanaikaisesti jopa 16 pistettä. On mahdollista, että useamman pisteen mittaaminen samanaikaisesti vaatii USB-keskittimen käytön. 

 

Flexiforce™ ovat Tekscanin valmistamia, ohuita (ainoastaan 0,2 mm) ja edistyneitä antureita voiman sekä paineen tunnistamiseen. Nämä anturit ovat täsmällisiä, helppokäyttöisiä sekä kustannustehokkaita. Saatavilla usealla eri mittausalueilla.

Tekscan yksipisteantureita käytetään useissa eri sovelluksissa, kuten:

  • Voimassa tai lisätyn kuorman myötä tapahtuvan suhteellisen muutoksen havaitsemiseen ja mittaamiseen
  • Muutoksen havaitsemiseen sekä muutoksen koon mittamiseen
  • Voimannousun tunnistamiseen ja sopivan toimenpiteen laukaisuun
  • Kontaktin ja/tai kosketuksen havaitsemiseen

Flexiforce -anturit ovat monipuolisia ja helppokäyttöisiä: ovat yhteensopivia olemassa olevan laitteiston kanssa. Vaihtoehtoisesti voidaan hankkia täydellinen ELF-järjestelmä: tiedonkeruusta vastaava elektroniikka sekä mukaan kuuluva ohjelmisto. Hi-temp -antureita on saatavilla jopa 216 °C asti.

 

Ruotsalainen CA Mätsystem toimii korkealaatuisten, yhdysvaltalaisvalmisteisten Tekscan -järjestelmien sekä -antureiden edustajana myös Suomessa.

Ole hyvä ja ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoa.

Tekscan tuotevastaava:

Tobias Widman
+46 8 50 52 68 02
tw@camatsystem.com

(ruotsi, englanti)

 

Valmistaja


Vertaile malleja

Haluan lisätietoa
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Art.nr
Malli ELF-järjestelmä Highspeed ELF-järjestelmä
Mukana toimitettavien antureiden määrä 3 kpl 3 kpl

CA on tour!

CA Mätsystem järjestää vuosittain yhdessä näyttelykiertueen.
Rekassa esillä laaja valikoima Chauvin-Arnoux sekä Metrix -mittalaitteita.

Ota yhteyttä, mikäli haluat että vierailemme juuri Teidän luonanne!

Ajankohtaista

Takaisin ylös