Tekscan MatScan staattisen ja dynaamisen paineenjakauman mittaamiseen

Tekscan MatScan staattisen ja dynaamisen paineenjakauman mittaamiseen

Tekscan MatScan staattisen ja dynaamisen paineenjakauman mittaamiseen

Käytössä painelevy jalanpohjan staattisen ja dynaamisen paineenjakauman ja voiman analysointiin. Tämän järjestelmän avulla voidaan helposti ja edullisesti tarkastella jalkapohjan paineenjakaumaa, analysoida jalan toimintaa, dokumentoida potilaan tila ja käyttää tallennettuja tiedostoja potilaan koulutustarkoituksessa. Mahdollista mitata ja analysoida myös tasapainoa sekä ryhtiä. 

Järjestelmä sisältää elektroniikkayksikön, joka kytketään tietokoneen USB-porttiin. Tämä tekee järjestelmästä helppokäyttöisen ja kannettavan. Erillinen virtalähde ei ole tarpeen. Järjestelmä on myös saatavilla langattomalla kytkennällä, mikäli tästä halutaan vieläkin joustavampi. MatScan on saatavilla jopa 500 Hz:n tallennusnopeudella. 

Sovellukset:
 Liian korkean paineen omaavien riskialueiden tunnistaminen ja ennaltaehkäisy

– Potilaan jalkaprofiilin tunnistaminen sekä jalan dynaaminen toiminta
– Nopea kuvaus jalkapohjan paineen- ja painonjakaumasta oikean ja vasemman jalan välillä
– Jalkapohjan syväanalysointi
– Potilaan seisomatasapainon kvantitatiivinen arviointi
– Helposti ymmärrettävän palautteen anto potilaalle koskien paineenjakaumaa ja tasapainoa

 

Ruotsalainen CA Mätsystem toimii korkealaatuisten, yhdysvaltalaisvalmisteisten Tekscan-järjestelmien sekä -antureiden edustajana myös Suomessa.

Ole hyvä, ja ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoa.

Tekscan tuotevastaava:

Tobias Widman
+46 8 50 52 68 02
tw@camatsystem.com

(ruotsi, englanti)

 

Yhteyshenkilöt


  Tekscan MatScan staattisen ja dynaamisen paineenjakauman mittaamiseen
  Tuotekoodi
  Järjestelmän tyyppi Paineen mittausjärjestelmä (tuotekehitys ja testaus) / Paineen mittausjärjestelmä (ihmiset ja eläimet)

  Saatat myös pitää...

  Nykyinen

  • Chauvin Arnoux Group – CA Mätsystem Sähkömessuilla Jyväskylässä 7-9.2.2024!
   2024-01-09

   CA osallistuu Jyväskylässä järjestettäville SähköValoTeleAv -messuille 7-9.2.2024. Tule tutustumaan Chauvin Arnoux sekä Metrix mittalaitteisiin messuosastollemme D 101!

  • Teknologia 23 -messut 7-9.11.2023
   2022-10-20

   Chauvin Arnoux Group osallistuu Helsingin messukeskuksessa järjestettäville Teknologia 23 -messuille 7-9.2023. Edustamme mm. korkealaatuisia Tekscan, Alluris, Fujifilm, ETL sekä Chauvin Arnoux -mittalaitteita, jotka soveltuvat paine-, veto- ja vääntövoiman sekä sähköteknisiin mittauksiin. Tarjoamme myös laadukkaita ja monipuolisia kalibrointipalveluja.

  • UUTTA: Fujifilm-mittauskalvot löytyvät nyt nettisivuiltamme!
   2021-07-01

   Ainutlaatuiset Fujifilm-paineenmittauskalvot löytyvät nyt suomenkielisiltä nettisivuiltamme. Valikoimaan kuuluu kertakäyttöiset PRESCALE-paineenmittauskalvot, THERMOSCALE-lämmönmittauskalvot sekä UVSCALE-ultraviolettivalon mittauskalvot Leikkaa halutun kokoinen pala rullasta tai valmiista arkeista ja aseta tämä tarkasteltavien pintojen väliin. Paineenjakauma/Lämmönjakauma/UV-valon jakauma näkyy kalvossa eri värisävyinä.           

  • UUTTA: Tekscan pintapaineen mittausjärjestelmät löytyvät nyt nettisivuiltamme!
   2021-02-17

   Ruotsalainen CA Mätsystem toimii korkealaatuisten, yhdysvaltalaisvalmisteisten Tekscan-järjestelmien sekä -antureiden edustajana myös Suomessa. Tekscan tarjoaa laajan valikoiman mittalaitteita erilaisiin mittaus- ja testausvaiheisiin teollisuudessa sekä lääketieteen eri sovelluksiiin. Tekscan-järjestelmiin pääset tutustumaan klikkaamalla Pintapaineen mittaus – Tekscan -alaosastoa. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa edustamistamme pintapaineen mittausjärjestelmistä: info@camatsystem.com